Fjorårets valentinsdag

I fjor feiret vi valentinsdagen med kino og middag på byen her i Arendal. Bloggen ble opprettet dagen før, så valentins-innlegget mitt ble mitt tredje innlegg her inne. Det ble lagt ut på natten etter at vi kom hjem fra kino og det eneste jeg hadde å si var egentlig ren syting fordi dagen ikke gikk helt slik som jeg hadde sett for meg. Jeg eide ikke helt den typiske holdningen noen "bloggere" har; at man skal prøve å fremstille livet som et glansbilde. Den har egentlig aldri kommet heller.. Haha :-)

Veldig morsomt, men også rart å lese. Her er repost av fjorårets innlegg;

Dette var det første avsnitt. Ingen forklaring eller innledning.. (Tok tydelig forgitt at de som var innpå her for å lese skjønte hva jeg mente.):

"Dette er det jeg vil skrive:

Vår første Valentin! I dag har det vært kjærlighetens dag her hjemme, vi fylte denne dagen med fine kort, gaver, god vin, deilige muffins som jeg bakte og senere drog vi å spiste deilig mat på restaurant og så senere på kino å så Fifty shades of Grey. Så fantastisk film! Vi har hatt verdens beste dag!

Dette er virkeligheten:

Herregud for en herlig morgen sammen med Audun. Vi spiste deilig egg og bacon og koste oss på sofaen. Senere drog Audun noen ærend og jeg ble hjemme med baking av muffins. Vi hadde det beste utgangspunktet for å få en fin og romantisk dag. Men... så brente jeg muffinsene. Audun kom hjem å ville ha meg med ned på senteret for å kjøpe ny mobil før vi reiser i morgen. Da var klokken 17.05 og senteret stenger 18.00. Jeg stod i pysjamas, usminket og skitten etter all ryddingen og svettingen fra stryking av skjorter. (Jeg strøk 9 skjorter for Audun) Jeg hev meg i dusjen, såpe under armer, edle deler og i ansiktet, skylte av også rett ut igjen. Tok ny personlig rekord. Hev på meg kjole og strømpebukse og sminket meg i bilen på vei til byen. Det hele endte med at vi stod nesten en time i butikken, de høye hælene holdt på å ta livet av meg og i tillegg holdt jeg på å dø av sult. Klokken begynte å nærme seg halv åtte, og det var da vi hadde bord reservasjon på restaurant. Tror aldri vi har ventet så lenge på å få mat. Vi måtte hive den i oss for å rekke kinoen. + at vi fant ikke kino bekreftelsen. Stresset tok overhånd og sminken rant av meg... Vi fikk sett filmen, men vi ble veldig skuffet og kunne godt vært foruten den filmen. Men vi koste oss i lag og nøt hverandres selskap, bare synd den ikke var i sofaen hjemme med Homeland, haha. ♥"

Disse bildene brukte jeg:

(Jeg likte godt å pynte den gangen også. Valentine er en fantastisk romantisk og fin dag.)

På slutten av innlegget skrev jeg;

"Kjære Audun.

Min aller beste venn og verdens beste kjæreste. Takk for at du elsker meg hver dag, selv på de dagene jeg ikke er like enkel å ha med å gjøre. Du står alltid på og vil alltid mitt beste. Jeg er så heldig som er sammen med deg og jeg føler meg som en prinsesse hver dag. Dette er vår første valentinsdag sammen, men vi har faktisk en valentinsdag hver dag, du viser meg så mye kjærlighet og får meg til å føle meg elsket hele tiden.Du sier alltid hvor vakker jeg er, selv uten sminke når jeg føler meg som dass. Du gjør meg så lykkelig og det er ingen i hele verden som kan ta din plass. Du er det beste som har hendt meg og jeg vil bruke resten av mitt liv for å gjøre deg til verdens lykkeligste mann, for det fortjener du. Du fortjener kun det beste av det beste. Verdens beste mann. Elsker deg over alt på jord."

Selv om man ikke har noe planer, spesiell budskap eller anelse hva man vil med blogg, så er det - å kunne se tilbake med bilder og skrift, som en dagbok - en helt fantastisk motivasjon! Jeg drar ofte tilbake i bloggarkivet og selv om jeg ikke skriver perfekt eller hadde tatt bildene annerledes i dag, så er det utrolig kjekt! Oppfordrer alle til å opprette en blogg NÅ :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer