Filmtips til alle hundeelskere

Så kjekt at dere likte videoen fra i går! Kan ikke si at det er det gøyeste jeg vet men det er kjekt å ha alle videoene samlet til én med litt musikk og sånn :-) Jeg er egentlig på vei ut døren men ville gjerne tipse dere om en film om dere trenger tips til fredagskvelden!

Jeg blir så glad når dere tipser meg om filmer jeg må se! For litt over en måned siden ble jeg tipset om denne filmen og den var så hjerteskjærende og fin. Dere må se den. Spesielt dere som er hundeelskere.. Om dere ikke er det, så blir dere det etter denne filmen!

Filmen er basert på den ekte historien om en trofast Akita hund som het Hachiko. Hachiko blir funnet av Parker (Richard Gere) på jernbarnestasjonen hvor han tar toget til og fra jobb hver dag. Hachi er bare valp og har falt ut av buret på vei fra Japan til Usa. Parker tar til seg hunden selv om konen nekter og det utviklet et helt sinnsykt vennskap og bånd mellom Parker og Hachi. Den er så rørende og fantastisk! Jeg lover dere; dette er en skikkelig grinefilm og jeg kan ikke avsløre mer. Dere må se den..

____________________________________________________________________________________________________

Finnes på Netflix!


Hachi - a dog's tail

Nå skal jeg ut å løpe! Det blir min fjerde økt denne uken 😁 Etterpå skal jeg lage en skikkelig DIY-innlegg for det har jeg savnet å ha på bloggen! Noe dere har savnet her inne? Hva planer har dere i helgen?

____________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Den filmen er bare helt fantastisk <3
martaalise
martaalise,
Takk for tips skjønne <3 😃 Fikk søsteren min til å se den også, hun gråt helt til hun fikk hodepine! :-O haha <3
nouw.com/martaalise
Haldis Helene
,
Ingen film har fått tårene mine til å renne så mye som denne!! Får vondt i magen bare av innlegget 😅 Den er fantastisk men samtidig rører den ved noe at jeg var dårlig i flere dager etter jeg så den 😭
martaalise
martaalise,
Hehe.. Ja vet.. Jeg så den med Audun og vi ble begge veldig triste, men så er jo den så fin også!!! <3
nouw.com/martaalise