filmtips: Angels in the snow

___________________________________________________________________________________________________________

Er det lov å anbefale en film på en mandag? :-) Jeg har alltid en sånn teit regel om at jeg må anbefale film/serie enten rett før helgen eller i helgen. Men slik trenger det jo ikke å være! I hvertfall ikke nå som det er jul! For vi er vel enig om at julen er her nå? På lørdag er det allerede julaften! Halleluja! Nå kan vi se så mange julefilmer vi vil :-)

Forrige uke så jeg denne filmen. Den er en veldig typisk julefilm som skaper god julestemning men som også får deg til å tenke over ting. Man kan kanskje tenke seg at den er veldig enkel men den har mange elementer som gjorde meg både trist og glad. Men det jeg likte aller best med denne filmen var den tvisten helt på slutten! Absolutt er film å anbefale.

Familien Montgomery drar til hytten for å feire jul. Oppe på fjellet er det en voldsom storm og de må bli inne på hytten. Familieproblemene kommer godt frem og de har det ikke så veldig bra sammen. Plutselig kommer en ukjent familie på døren, de er familien Tucker og har nesten fryst ihjel. De får komme inn i hytten og de blir gode venner med familien Montgomery. Disse to familiene er helt forskjellige. Tucker familien er mye mer spleiset og gode mot hverandre og ved å vise det - blir familien Montgomery også det. Det hele avsluttes med noe jeg ble helt sjokka over og plutselig ga alt mening. Dere må se den! Utrolig koselig julefilm men en litt trist historie.

_______________________________________________________________________________________________

For flere filmtips trykk på kategori ---> "TIPS".

Marta Alise

Liker