Fiesta

Lørdagen toppet alle kveldene vi har hatt her nede! Alle var samlet igjen på terrassen for å dele en fin kveld som bestod av 13 kilo kjøtt, dansing, drinker, bursdagskake, karaoke og uendelig latterkramper. De to små jentene og broren deres Franco hadde bursdag for en mnd siden men fikk ikke feiret det fordi tanten deres døde rett før. Så i går lagde vi en stor fest for dem! Vi kjøpte inn ballonger, bannere, hatter og en liten gave til hver av dem. De var så takknemlig, spesielt foreldrene.

I tillegg til bursdagen feiret vi også at det var siste lørdagen for oss her. De tok med seg lydanlegg med mikrofon og karaoke. Det var veldig morsomt og masse fine sanger. Til og med jeg mannet meg opp å sang, jeg sang Mambo nr 5 sammen med Marina. Vi lo oss ihjel og danset. Tanten min sang en veldig koselig og fin sang og alle satt rundt å hørte på å det var et så ekstra fint øyeblikk. Jeg ble ikke bare rørt, jeg begynte å grine. Det var nok en blanding av at jeg er så lei meg for at jeg ikke har vært en del av dette før og at jeg virkelig, virkelig er takknemlig for å være her nå. Audun kom heldigvis å trøstet meg litt og da fikk jeg samlet meg litt.

I løpet av kvelden mixet jeg drinker til alle sammen for jeg hadde fortalt fetterene mine for lenge siden at jeg hadde vært med på bartenderkurs når jeg var yngre. Det synes de var veldig kjekt og gjett om de ble brisen! Vi hadde kjøpt inn litt likører, sitron, sprit og brus. Jeg er ingen ekspert, men alt ble drukket opp. Det er et godt tegn! Jeg fikk til og med se pappa litt brisen, noe jeg aldri har sett. Tror ikke jeg har sett han drikke annet enn en eller to øl før. Jeg satt veldig pris på at han var med og jeg tror han syntes det var like morro som oss unge! At han drakk det jeg lagde synes jeg var ekstra stas. Det var en fantastisk fin avslutnings kveld og jeg ønsket meg at den aldri skulle ta slutt. Jeg nøt hvert minutt, selvom de fløy av gårde. Vi gikk å la oss halv seks om morgenen og da hadde vi holdt på i nesten 12 timer.

Renzo ga seg ikke med den ballongen. Det var det eneste han gjorde i går, gikk å blåste, men fikk det aldri til.

De små pølsene heter chorizo. Min favoritt ♥

Bartender Marta med tante Marina som assistent!

Denne kvinnen her kler seg ut som julenissen hver eneste jul også drar hun og onkel Samy og besøker barneavdelingen på sykehuset. De har en sekk fullt av gaver som de deler ut gratis. Kun for å være snill. I Argentina har de noe som heter "barnas dag" på lik linje som vi har farsdag og morsdag hjemme. På denne dagen kler hun seg ut som en klovn og går rundt i gatene hvor hun bor å gjør ablegøyer med ballonger for å underholde barna. Hun jobber også som frisør hjemme i fra og tar nesten ingenting i betaling. Hun drar rundt på eldresentre for å klippe de eldre, og dette er også helt gratis. Hun elsker å gi og tror veldig mye på nestekjærlighet. De har omtrent ingenting selv, men det de har til overs deler de med andre som har det verre. Denne kvinnen er min tante ♥

Bursdagsjentene! Vi sang en gang for dem og en gang for Franco!

Dette er Juan Cruz, sønnen til tante Marina og babyen er sønnen til Marco, en annen fetter av meg.

Bestemor Marta

De jentene henger mye rundt Audun også nå! De elsker han og snakker til han hele tiden selvom han ikke forstår. Haha.

Dette er den tredje fotballdrakten Audun får mens han har vært her. Første dagen fikk han en argentinsk skjorte av pappa, så fikk han en fotballskjorte av Juan Cruz og i går fikk han fotballskjorte fra Boca Juniors av onkelen min Samy. Det likte jo selvfølgelig ikke pappa, han er jo River Plate, erkefienden til Boca.

Tante Marina og Audun ♥ De hadde latterkrampe selvom hun ikke forstår engelsk og Audun ikke forstår spansk. Herlig, herlig, herlig!

Det blir så rart å dra fra de på mandag. Jeg kjenner at jeg ikke vil i det hele tatt. Jeg vil bli her. I hvertfall en mnd til. Det er så mye jeg vil se og oppleve. Og mest av alt vil jeg tilbringe mer tid med familien. Bli mer kjent og bare være familie! Det er så herlig at jeg endelig kan ta med meg hjem at jeg har en familie i Argentina, at jeg kjenner dem og er så glad i de! Jeg drar her i fra med så mange nye minner! Jeg er veldig stolt av det jeg har blitt møtt med her nede. Jeg må ha en av de mest kjærlige og herlige familier i hele verden!

Marta Alise

Liker

Kommentarer