Festløver i Patong Beach

To dager på rad nå har vi vært ute i Patong. Det er en festgate her nede son heter Bangla Road og der har du all slags klubber og uteliv. Vi fant oss til rette med en gang, folk er jo så vennlig her nede også er alt SÅ billig - det kan ikke bli bedre! For èn øl betaler vi ca 80 bath, det tilsvarer ca 20 kr. 100 bath er 27 kr og for det, får du 4 shots med hva som helst. Favoritter her er Sambucca, men det spyr jeg av å tenke på nå...

Føler vi allerede nå har utforsket gaten, for vi har vært innom mange steder. Men det beste stedet vi fant lå i midten også satt vi ute., super deilig temperatur når man får litt vifte på seg. Ellers er det litt for varmt - også om kveldene.. Jeg har funnet ut at det ikke er vits å sminke seg for alt bare renner av med en gang uansett... Heldigvis har jeg falske vipper og litt brunfarge :-)

I forgårs var vi også på Ping pong show, det skal jeg fortelle dere mer om senere... Dere kan google det i mellomtiden, haha :-)

Slik ser mange av taxiene ut her nede. De er ikke så veldig opptatt av sikkerhet, men de er veldig behagelig å sitte i. Vi bor litt på "utkanten" av party og shopping, ca 2 km og det tar ca 10 min med tuktuk. Vi betaler ca 75 kr for å komme oss hjem uansett tid på døgnet.

Vi har kost oss veldig ute på byen med spill og nye thai-venner, men drukket litt for mye... Tror vi skal ta det rolig i kveld, for vi vil på en utflukt i morgen.. Aner ikke hvor enda. Forslag?

Det er også veldig trendy her nede å spise pannekake med nutella og det passer meg perfekt! Jeg elsker nutella!

Nå ligger vi på stranden i Patong igjen og bare slapper av... Vi skal være her i noen timer til før vi skal hjem og da skal jeg oppdatere dere igjen :-) Klem fra oss!

HUSK Å MELDE DEG PÅ PÅSKEKONKURRANSEN SOM JEG KJØRER NÅ. DER HAR DU SJANSEN TIL Å VINNE EN GOPRO HERO 4 SILVER. TRYKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Oslofru,
Så kul ni ser ut att ha det 😃
oslofru.com
martaalise
martaalise,
Det har vi! <3
nouw.com/martaalise
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Det er mange utflukter som dere kan ta, er så utrolig mye for å si det mildt 😊 Dere kan se tigere, der er dyrehage, sommerfugle hage tror eg og. Elefant riddning, Big Budda, dere kan og kjøre firhjuling. Det kommer bare ann på ka dere selv vil gjøre 😊
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
Takk for alle tips! Vi har tilgode å dra på Big Budda.. Tror det blir til neste uke! <3
nouw.com/martaalise
helene
,
Ser så utrolig deilig ut nede i varmen, ser ut som om dere koser dere 😊 Det er alltid festelig med sene kvelder og drikke i godt selskap, men litt kjedelig om man blir dårlig neste dag :p Sambucca hadde jeg altfor mye av i russetiden, og det orker jeg ikke tanken på enda haha. Pannekaker med nutella er fantastisk <3 kos dere masse på utflukt i morgen, og ta masse bilder 😃 <3
martaalise
martaalise,
HEhe. Audun er heller ikke fan av sambucca..
nouw.com/martaalise