Feriemodus

I dag er det sinnssykt varmt, 35 grader. Helt forferdelig. Jeg har søkt dekning i skyggen for å oppdatere dere :-)

Jeg har allerede vært å tatt pedikyr i dag tidlig, 90 pesos betalte jeg. Det tilsvarer rundt 55 kr. Det var fantastisk deilig og tærne mine ble veldig fine. Mye kjekkere å ordne seg når prisen er så liten. Haha. I går hadde jeg også en skjønnhetsbehandling, akrylnegler. Jeg hadde allerede rukket å ødelegge de neglene jeg tok før jeg drog fra Norge. Men jeg skulle aldri ha tatt det her. Fy søren, for en smerte og så forferdelig stygt det ble. Jeg er så skuffa. Og dessuten brukte hun over 3 timer på de. 3 timer jeg aldri får igjen. Heldigvis var det superbillig.

Merker at jeg synes det er veldig ekkelt å skulle fortelle de andre i familien at jeg har fikset neglene. Jeg føler meg så dårlig ovenfor dem men samtidig så prøver jeg å trøste meg selv med at jeg er på ferie og slike ting unner jeg meg alltid om sommeren. I går møtte vi tanten min og tre av fettrene mine på veien til neglesalongen, og da fant jeg på en rar unnskyldning og sa at vi skulle på butikken å kjøpe øl, når jeg egentlig bare skulle fikse neglene. Det var noe som ligger i underbevisstheten min, jeg vil ikke at de på noen måte skal føle seg dårlig. Og det siste jeg ønsker, er så smøre i trynet deres hvor lite 90 pesos er for meg.

Jentene kom også i går å sa at hunden deres hadde fått valper i natt og at de var supersøte. Audun og jeg vil jo gjerne se de men vi får ikke lov til å besøke de fordi det er så "rotete" der. Jentene er vel mer ærlig og sier at det er det styggeste huset i nabolaget deres, eller; styggeste huset i hele verden. Jeg blir så lei meg. Onkel Samy sa han skulle ta de med hit istedenfor. Så jeg tror ikke vi noen gang kommer til å få se hvordan de bor.

Fotballkonkurranse mellom mennene. Tío Samy vant og ble så glad :-)

Ellers har vi latet oss to dager på rad nå, vi har solt oss og badet masse med de andre. I dag skal vi leie bil også komme oss litt rundt. Vi skal til Buenos Aires, endelig! Vi har enda til gode å bli kjent med byen og håper jeg drar hjem med ett annet inntrykk enn det jeg har hittil etter alle de togturene vi har blitt dratt med på. I skrivende sitter jeg å ser på Audun og Mariela som svømmer for harde livet, og det gir meg følelsen av at jeg også burde komme meg uti. Vi har spist så mye disse dagene så all aktivitet hjelper :-)

Marta Alise

Liker