Feriemodus

Merker kroppen og sinnet er skikkelig i feriemodus de dagene.. Vi er skikkelig utslitt og jeg merker at alt koster meg litt ekstra... De siste dagene har vi vært i Risør med familien til Audun og funnet på masse gøy. Det har gått i fisking, blåbærplukking, Den lille dyrehage, tur, fotball, lekeplassen, bading og film. Fjoff! Det tar på å være med en 5åring, 7åring og en 9 åring, men det er også sååå koselig og de er bare så skjønne! De har så mye å fortelle og har så mange rare og morsomme ideer. Har lyst på en liten mini-Audun når jeg er med de, haha :-)

Risør er så vakkert!

I går kom vi hjem til Arendal, var mange praktiske ting vi måtte fikse, blant annet klesvasken etter ferien vår. Også har vi trent. Jeg jogget i 40 minutter i går mens Audun trente styrke. Han burde ligge på latsiden for han har vært skikkelig syk de siste dagene. Vond hals, tett nese og litt feber. Men tror vi begge kjenner på den dårlige samvittigheten etter over en uke uten ordentlig trening og så mye alkohol på ferie. Vi skulle egentlig til Risør igjen i dag og til Danmark i morgen, men nå ser det ut som vi blir hjemme sånn at Audun kan bli frisk igjen. Det siste han trenger nå er alkohol og sur vind. Vi får se hva det blir til...

Så skjønne! Audun er skikkelig superonkel!

bilder fra de siste dagene i Risør

Nå skal vi spise frokost og se et par episoder av Weeds. Litt sent oppe og deilig er det! Ønsker dere en fin og frisk fredag :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer