FAT, SICK AND NEARLY DEAD

Har du en usunn periode eller mangler motivasjon? Da må du se denne dokumentaren...

Det er ikke ofte jeg anbefaler dokumentarer men denne fortjente en plass her inne. Joe Cross filmer seg selv i 60 dager der han går fra en usunn og overvektig mann til å bli super sunn. Han reiser rundt for å prate med andre mennesker og deres vaner mens han kun går på juicing. Dvs, han juicer seg ned i vekt.

Pizza og burgere blir byttet ut med grønnsaker som han gjør om til juice bak i bilen sin. Det er en utrolig inspirerende dokumentar som lærer deg nye og viktige ting om kostholdet og menneskekroppen. Jeg har alltid vært litt over gjennomsnittlig interessert i slike ting, men for en eller annen grunn er jeg ikke sterk nok til å bli så sunn som jeg egentlig vil. Men nå fikk jeg meg en oppvekker og ble veldig inspirert til å spise litt mer grønt enn det jeg gjør nå..

Når vi var hjemme hos mamma ble vi servert en grønnsaksjuice og den kan du finne oppskriften på HER. Den var overraskende god og absolutt noe jeg skal lage igjen, allerede i kveld tenker jeg :-) Dokumentaren kan dere se på Netflix eller lese mer om på nettet! Er det noen som trenger et spark i rompen, så får dere den her altså!

Jeg kan ikke tro at vi er i mars allerede i morgen.. Jeg må virkelig sette opp farten med trening og grønt kostold. Nå er det dags for en joggetur! Følg meg gjerne på snapchat for å følge dagen min: martalise :-) Blogges senere!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Jeg har sett den! Den er helt syk! Tror aldri jeg hadde klart så mye juice.. Kan jo fort bli jojo effekt om man spiser for mye etter juicingen. Om man ikke er flink til å trene haha så tror ikke den er noe for meg, men utrolig bra dokumentar:) anbefales
martaalise
martaalise,
Ja det er sant! Men om man tenker litt etter rensen så går man nok ikke så mye opp igjen!
nouw.com/martaalise