Farvel Aalborg

God morgen dere! Må si det var deilig å våkne i egen seng i dag. Det er tross alt 6 dager siden sist siden vi har overnattet hos svigers før vi dro til Danmark. Jeg og Audun hadde ingen planer om når vi skulle dra hjem, vi snakket bare om fredag eller lørdag. Det ble fredag fordi vi fant ut at vi var sliten og ville hjem. Ikke vits å presse seg selv til å gjøre noe når man kan ta det igjen og være fornøyd med det man har opplevd så langt. Vi har hatt 3 fine dager i Danmark og høydepunktet med turen var selvfølgelig Legoland. Å besøke Aalborg torsdag og fredag var også utrolig koselig og jeg likte byen veldig godt!

Jeg dummet meg litt ut når det gjelder kameraet.. Glemte laderen.. Så hele turen har vi vært forsiktig med å ta bilder for vi måtte "spare" batteritid.. Resulterte i at kamera var tomt for batteri mens vi var i Aalborg på citysightseeing.. Men men.. Vi fikk noen bilder!

følg dagene våre på snapchat: martalise

im soooo lucky --->

Det var så mange fine steder å ta bilder i Aalborg. Nesten sånn at vi må tilbake kun for å fotografere...

Siste natten vår i Danmark bodde vi på et "ordentlig" hotell i Aalborg. Vi ville gjerne ut å få med oss utelivet og da spesielt Jomfru Anes Gade som er en veldig kjent partygate. Denne har jeg alltid hatt lyst til å besøke og endelig fikk jeg det. Verken jeg eller Audun var i noe særlig partyhumør på torsdag men vi tok oss noen drinker + at vi gikk opp og ned gaten for å se hva de hadde å tilby. Det var mye liv men vi fikk høre at helgene er verst og at man nærmest ikke kan bevege seg langs gatene :-O Wow! Vi skal tilbake! Denne gangen var vi bare ute til halv to, men vi bodde rett ved siden av alle barene, så vi hadde 10 meter å gå hjem! Sykt behagelig og her skal vi definitivt bo igjen.

Egentlig hadde vi sett for oss å bo på B&B hver natt men det var ikke mye å spare i Aalborg av de som var ledig + at de lå utenfor sentrum så vi måtte ha beregner penger til taxi. Endte med å betale 200 kr ekstra til sammen for å bo midt i handlegaten + at vi fikk med frokost! God deal! Hotellet vi bodde på er det øverste bildet :-)

Aalborg var så sjarmerende by!

​Jomfru Anes Gade så litt annerledes ut midt på dagen men Audun tok noen bilder av skiltene slik at dere kan se hvor billig det er... Helt latterlig altså :-O Ikke rart noen blir alkoholikere..

bye bye Aalborg

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Danmark er så utrolig fint land, elsker aalborg og den gata dær😂 Mye "gode" minner haha! Har lyst og dra tilbake dit😄
martaalise
martaalise,
Dere får bli med oss neste gang 😉 partyparty!
nouw.com/martaalise
nettothoughts
nettothoughts,
ÅÅh, her var jeg for bare noen uker siden. Utrolig koselig by å traske rundt i!
nouw.com/nettothoughts
martaalise
martaalise,
Enig <3 må tilbake dit!
nouw.com/martaalise
Nina
,
Kjempe koselig by! <3
martaalise
martaalise,