Fårup Sommerland

Da var vi på plass på en gård 20 minutter unna København. Vi fant gården akkurat når vi skulle dra fra Fårup. Vi var innom x-antall hoteller, hostler, sider hvor de leide ut rom, hus alt mulig på internett. Men så til slutt når vi akkurat skulle kjøre ut så fant jeg denne gården vi bor på nå. Den er så nydelig og stooor! Vi ringte i syvtiden og ikke før langt over midnatt var vi på plass. De skulle nemlig ha veiarbeid akkurat den dagen vi skulle innover, så vi satt to timer i kø. Litt av en fredagskveld og passet dårlig med dagen vi hadde hatt. Så når vi kom frem var det veldig kjekt å se at det var akkurat slik gård vi tenkte oss og alt var rent og pent. Tenk om de ikke hadde hatt ledig rom... Da tror jeg vi hadde sovet i bilen faktisk. Vi hadde ikke klart å brukt energi på noe annet. Her er forresten litt bilder fra gårsdagens festligheter:

Var litt usikker på om jeg skulle våge å legge dette ut, men Audun mener jeg ikke skal skjule noe innpå her så, haha :-)

Audun er så modig! Det var ikke en karusell eller sklie han ikke turte å ta!

Selvom det var sol var det jævlig kaldt til å begynne med. Men siden man beveger seg så mye og løper opp bakker så får man varmen i seg etter hvert.

Verdens deiligste kjæreste. Audun er sååå gøy å være med. Latterkrampene var mange i går!

Stresset litt på denne raftingen, jeg ville ikke bli våt. Resulterte selvfølgelig i at jeg ble klissvåt. Trengte tørketrommel etterpå.

I love Fårup!

Nå har vi akkurat fått en liten frokost her på gården og videre skal vi innover til København og være litt turister. Elsker det! Gleder meg til å vise dere bilder av gården. Oppdaterer dere snart igjen! Ha en fin dag så lenge!

Følg gjerne turen vår på snap: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer