FANTASTISK FØLELSE Å HA NOE NYTT

God kveld! Hva gjør dere i dag? Akkurat nå er vi hos svigers og skifter bildekk. Tidligere i dag var vi å tok vaksine til Sør-Afrika. Vi rakk også en liten lunch før vi hentet svigermor.

I dag tenkte jeg å vise dere mine nye fine plagg. Jeg føler meg så fin for jeg har nytt år (klippet det i går) + at jeg har nye klær! En skikkelig "bli-ny"-følelse. I går mottok jeg en stor pakke fra Ellos og i den lå det blant annet nye sko, kåpe og bukse! Så deilig med nye klær til høst/vinter! Veldig deilig med en oppgradering som passer til årstiden vi er i og som matcher med de fine høstfargene der ute!

Kåpe HER, sko HER, bukse HER, genser HER, belte HER, veske//H&M

Vanligvis unngår jeg å ha på meg dongeribukse når jeg tar antrekksbilder for jeg synes det blir så "hverdagslig", liker å kle meg litt ekstra opp når det skal bilder ut her. Men siden disse buksene var ekstra tøffe og behagelige så synes jeg de passet godt til bloggen! Jeg går jo veldig ofte med dongeri på høst/vinter halvåret, så jeg bør kanskje vise dere det også! Skoene er også sykt komfortable og varme - de ligner også på slike jeg hadde når jeg var liten.
Et skikkelig høst-antrekk! Om du har lyst til å kjøpe noen av plaggene eller noe annet på Ellos så anbefaler jeg dere å bruke tilbudskoden: 345437 - da får du 30 % billigere på din dyreste vare. Inkl merkevarer. Trykk HER for å komme direkte til siden. //Ad links

____________________________________________________________________________________________________________________

happy shopping!

Marta Alise

Liker

Kommentarer