Fantasea - dinner and a show

På søndag var vi på et show her i Phuket som heter Fantasya. Vi ble hentet på hotellet i 5 tiden og tilbragte hele kvelden der borte. De hadde tivoliboder, underholdning og tigere vi kunne se på.

Etter tre timer med sightseeing rundt i parken og middag var det tid for show. De var helt sinnssykt flinke men selve showet var ikke helt for oss. Men jeg synes likevel det er noe man bør få med seg når man er her, for det var veldig thai! Showet hadde masse forskjellige dyr, dansere som hang fra taket og tryllekunstnere. Jeg tror jeg hadde kost meg mer om jeg ikke hadde vært så trøtt..

Klokken er syv her i Thailand og vi har lagt inne i hele dag. for å holde oss unna solen Utrolig kjedelig. Nå skal vi endelig bevege på oss og dra på senteret her nede. De har luksuskino her! :-) Så gøy! Oppdaterer dere senere på hvordan jeg ser ut forresten... Ikke et fint syn! Klem så lenge!

HUSK Å MELDE DEG PÅ PÅSKEKONKURRANSEN SOM JEG KJØRER NÅ. DER HAR DU SJANSEN TIL Å VINNE EN GOPRO HERO 4 SILVER. TRYKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Stine
,
Thailand virker herlig
martaalise
martaalise,
Det er helt fantastisk!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så ut som dere koste dere 😊 har virkelig lyst å reise dit etter du har delt så fine bilder <3
martaalise
martaalise,
Thailand kan absolutt anbefales <3
nouw.com/martaalise
Trine Gundersen,
Ha en fortsatt uforglemmelig ferie! 😊
www.instagram.com/gundersen1994/
martaalise
martaalise,
Det skal vi <3
nouw.com/martaalise