Familie er det fineste som finnes

Endelig er lørdagen her og vi har allerede samlet alle ved grillplassen her hjemme i huset "vårt". Det er så deilig å tenke på at alle disse menneskene som sitter rundt meg, er min familie. Jeg ble så rørt i sted da jeg stod ved porten og så alle bilene komme, kun for å være med oss! Jeg er så heldig. Tanter, onkler, kjærester, besteforeldre og masse søskenbarn. De hadde med seg øl for å vise Audun hvordan lokalt øl smaker, og jentungene hadde med seg godteri for at vi skulle få smake. Alt de vil, er at vi skal trives her.

I dag gikk det opp for meg at jeg har gått glipp av så mye. Pappa og kjæresten til tanten min satt og skrelte løk, og alle andre satt rundt dem og drakk, snakket og tullet. Stemningen var så fin og spesiell. Det var et sånt fint øyeblikk hvor jeg satt meg tilbake, så på alle, og bare nøt det. Tenkte: "Er det slik familier har det hver helg?". Alle deltar, alle ler og alle er interessert i alle. Det er jo slike kvelder som dette som gjør livet verdt å leve! Tid. Familie. Kos. ♥ Nå var det min tur! Endelig har jeg også det! Har alltid misunt venninner som alltid drog på søndagsmiddag til besteforeldre eller hadde slektstreff hver sommer. Kunne bare ønske at jeg kunne tatt med meg alle i kofferten hjem til Norge. Blir lei meg av å tenke på at vi drar om 10 dager.. ♥ For å være helt ærlig, så gruer jeg meg til å se min egen reaksjon. Tror ikke det blir like lett som jeg trodde da jeg dro fra Norge.

Nå må jeg legge vekk pc'en og nyte de neste timene; for de kommer til å bli fine. Vi skal ta den litt ut i kveld med øl, vin og noe lokal sprit de drikker her som smaker medisin. Til middag blir det noe kylling i gryte. Dør av sult... Klem fra Argentina!! ♥

Marta Alise

Liker