Faaail deluxe vol.3

Husker dere fail-deluxe-bildene mine? Lenge siden jeg har hatt det her på bloggen. Ikke fordi jeg mangler innhold - for tro meg, det er det nok av!!! Men jeg har rett og slett glemt hvordan det er å være morsom inne på bloggen.. Det har vært så mye fokus på alt annet. Men her er en liten latterkule for dere som gidder å lese bloggen min i kveld ♥

Haha.. den tungen er så sykt ekkel. Dette skjer når Audun knipser 10 bilder av meg på rad. Blir vanligvis ett fint som jeg kan bruke og ni andre stygge som dette.

Når man er ute å reiser i en storby så kan man ikke helt forvente at alle skal se seg for. Selvom det bare er for ett eller to bilder så går folk ofte i mellom. Bare å smøre seg med tålmodighet om man skal ha ett fint bilde.

Har egentlig ingen kommentar til dette bildet. Jeg ser ut som et tjukt barn på 8 år og det er helt greit....

Dere tror kanskje at dette er et fint bilde.. Helt til dere ser under armen på meg. Denne skjorten er 5 år så jeg er ikke bitter for at den har revnet opp..

Lat og jævlig...

Her er jeg sinna og i dårlig humør til å ta bilde. Men Audun knipser likevel - alt skal dokumenteres!

Et bilde som kunne vært fint.. Hadde det ikke vært for at jeg MÅTTE lukke øynene mine på akkurat dette bilde.

Er egentlig ganske forbanna her også. Jeg skjønner ikke hvorfor Audun ikke får ett fint bilde så jeg pønsker ut hva jeg kan si for at han skal slutte å le av meg.

Dette bilde beskriver meg best av alle. Når vi skal ta antrekksbilder så er jeg enten forbanna eller så er jeg i dette humøret; klovnehumør. Da tuller jeg og gir faen i alle som er rundt oss. Skriker og synger... Audun blir flau men han går ingen steder heldigvis.

Tatt på fersken... Det er ingen trening om det ikke blir dokumentert!

For å føle meg bedre har jeg fått med meg Audun på innlegget.. Så føler jeg meg ikke så alene og stygg lengre ♥ Hvilket var ditt favoritt fail-bilde? Se flere HER og HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer