FAAAAIL DELUXE vol II

Fikk en kommentar på at jeg alltid legger ut bilder som får andre til å føle seg dårlig. Altså, nei, nei, nei. Jeg vil jo selvsagt alltid prøve å fremstå finest mulig, i hvertfall på antrekksbilder. Dager hvor jeg blogger om trening eller sykdom er det selvfølgelig ikke frem med sminkepungen før bilde blir tatt og da tar jeg bildene som de er, så lenge jeg er sånn noenlunde fornøyd. Det er en liten kamp med meg selv hver gang det blir tatt bilder av meg, jeg ser jo av og til for meg hvordan jeg vil at bildene skal bli. Og når jeg da kan plukke ut 10 feil ved meg selv på et halv sekund er det jo ikke noe hyggelig. Audun sier jeg må slutte å være så kresen og detaljfiksert. Men det tror jeg man blir når man blogger og eksponerer seg for så mange.

Men dette skulle egentlig være en morsom post hvor jeg viste dere en annen side ved meg selv. Når vi tar fine antrekksbilder så tar vi 10-20 bilder for å få ett fint bilde. Dvs; jeg plukker ut de beste og de blir lagt ut her. De andre blir ikke slettet, for det er litt morsomt å se tilbake på synes jeg :-) Som dere ser på disse to bildene her er det ikke alltid kameraet, kameramannen eller håret mitt samarbeider! Eller, jeg tror ikke noen av de bildene der hadde blitt fine uansett!

Måtte ta med et bilde av Audun, for det er slik han egentlig ser ut, haha :-) Audun gir mye mer faen enn meg når det kommer til bilder og det misunner jeg han så sinnssykt for! Han sier at de som kjenner han vet jo hvordan han ser ut så ingen vits i å prøve å fremstå som noe finere enn det han er.

Bildet over her bare hater jeg! Det er sånn mongo gange hundre. Sikker på at jeg kommer til å angre på at jeg la ut dette, haha :-) Også er det maisbilde da. Bildet er jo tatt når jeg ikke fulgte meg, og det ser man tydelig. Jeg er i min egen verden hvor det eneste som betyr noe er meg og maisen.

Husker dere disse antrekssbildene på Hove? Da nevnte jeg at jeg falt på steinene men viste aldri bilde for det er jo forferdelig. Men bilde nr 2 viser det jævlige fallet. Istedenfor å hjelpe meg, tok Audun bilde! Jeg falt rett ned på rumpen med beina i været. Det var sinnssykt vondt, men igjen: hvem går med høye hæler på Hove?

Men for å svare på den halv-teite-fine kommentaren. Jeg vil aldri at noen skal føle seg stygge når de er innpå her, tvert om. For meg handler det bare om å være den fineste versjonen av meg selv, og det er jo den jeg helst vil vise frem. Enten om det er her eller på instagram. Men jeg har også nok selvironi til å legge ut slike bilder som dette eller ta en snap om morgenen hvor jeg ser helt jævlig ut. De som følger meg hver dag vet hva jeg snakker om. De har fått seg meg på dass, full/jævlig og sinna. Jeg tror til og med jeg har grått foran nesten 200 mennesker på snapchat.

Også er det de gangene jeg klikker på Audun eller klikker på menneskene som absolutt skal gå rett foran når vi tar bilder. ARG.

Vil du se flere stygge bilder av meg? Trykk HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer