FAAAAIL DELUXE

Det er så mange bilder, tusen bilder jeg har på pcen som egentlig skulle ha vært slettet! Bilder som blir tatt hver eneste dag, som går i dass for jeg vil jo fremstå finest mulig på bloggen, i hvertfall 80 % av tiden. Jeg har lagt ut en del bilder av meg selv uten sminke, men av og til blir bildene stygge til og med, med sminke og fine klær på! Tenkte å vise dere at alt går ikke etter planen alltid.

Usminka og alt for mye bryn! Tittei!

Her er uten bryn. #prøvdemegpåredigering

Haha jeg dauer.... Noe så stygt:

Nyoperert, usminka og sliten jævel.

Er det lov å skylde på at jeg var full her?

Jeg blir ofte forbanna på Audun når han skal ta bilde fordi han ikke forstår og jeg bare er frustrert over at bildene ikke blir som jeg trodde. Det som utløser det, er egentlig at jeg føler meg stygg! Haha. Ikke hans feil med andre ord. Bare se her:

Om noen er flinke på redigering, så har jeg et par oppdrag. Jeg kunne ønske for eksempel at jeg kunne gjøre armene og beina mine tynnere og smalere. Jeg vil ha rettere nese og fyldigere lepper. Finnes slikt eller er det kun fotografer som sitter på sånn kunnskap? Jeg kan nemlig bare redigeringsprogrammet som er innebygd på pcen og det er: LYS, KONTRAST, FARGER, HØYLYS OG SKYGGE.

Jaja, uansett! Her har dere litt onsdags underholdning ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer