everything everything

a dinner and a movie

jeg har på meg;

skjortekjole her, semsket boots her, semsket veske her, trenchcoat herbelte her (adlinks)

___________________________________________________________

Hei dere! Vi var på kino i går og da valgte jeg å gå med dette. Jeg elsker denne jakken og brukte den så og si hver dag i NY. Perfekt trenchcoat til sommeren for den er så tynn og lett! Skjortekjolen jeg har på meg er helt ny og første gang jeg brukte den var i går. Den har egentlig et veldig fint belte i livet, men jeg ville matche sko og veske, så da tok jeg et annet belte oppå der. Perfekt kinoantrekk.

Først dro vi ut å spiste og når vi kom til kinoen her i Arendal, var det utsolgt. Vi visste ikke helt hva vi skulle gjøre, så da vurderte vi Risør, å gå ut i Arendal eller dra på kino i Grimstad. Ble kino i Grimstad og da valgte vi å se Everything Everything. Audun spurte meg hva i helsikken jeg tok han med på, etter filmen. Men jeg likte den veldig godt. Hele kinosalen var fylt med ungjenter, så kanskje det ikke var en film for han. Hehe. Den var kjempe søt. trist, litt rar men absolutt å anbefale videre!

I dag jobber Audun litt mens jeg tar det litt chill. Har egentlig en del jeg skal gjøre, så nå skal jeg sette inn giret. Har gjort ferdig video fra NY og publisert den på youtube. I kveld publiserer jeg den her inne så stikk gjerne innom igjen <3

Vi tenkte oss egentlig ut i det fine været som var meldt, men her tordner det og regnet plasker som bare det. Så blir nok innedag på oss! Hva gjør dere på denne søndagen? Klem fra meg :-)

__________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Linda
,
Her går det i Peppes Pizza og Cola 😊 Kos dere!
Jeanette
,
Fint antrekk 😊 det ble gåtur med dattera og den firbente på ettermiddagen. Veldig koselig.😊