ett og et halvt år - flashback friday

Kameraet på mobilen er ødelagt og med det må jeg levere den inn til doktoren. For å være ærlig så har den vært ødelagt siden mars.. Men jeg har ikke hatt tid til å bry meg om det, så jeg har kun brukt selfiekameraet.

Jeg måtte gå gjennom alle bildene på telefonen min og sette de innpå pcen, er så redd for at det skal bli slettet. Og da ble det en liten "mimrestund" og noen av bildene ville jeg vise dere her. De fleste bilder har aldri vært på bloggen faktisk :-) Men dere kjenner sikkert noen igjen!

Dette er bilder jeg har tatt fra jeg kjøpte mobilen sommeren 2015 frem til nå. Utrolig mange trening og feriebilder.. Men det det er mest av er selfiebilder, haha :-) #selvdigger! I morgen skal vi hjem til svigers å spise elg. Jeg må helt ærlig si at jeg ikke liker viltkjøtt. Det byr meg veldig i mot, men jeg liker å prøve. Så om jeg ikke liker elg, så får jeg mette meg på poteter, :-)

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Monica S J
,
Åhhh du/dere r heldige. D er jo bare så godt. Nyt og kos dere 😋😊
martaalise
martaalise,
Helene
,
Mange flotte bilder ❤️
martaalise
martaalise,
Takk Helene <3
nouw.com/martaalise