Er høsten over?

God mandag! Er dere klare for en ny uke? Det er jeg! Jeg hadde en shitty uke forrige uke men nå er jeg klar for å ta meg sammen og legge deppa-Marta på hyllen. Denne uken venter det mye spennende og jeg gleder meg til å fortelle dere. Jeg skal avsløre to nyheter om litt. Den ene avslører jeg allerede i dag :-) ihh!! Her er ukens punkter:

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

- uken hvor vi gikk fra høst til vinter -

Ukens opptur: En liten og kjekk opptur forrige uke var å få invitasjon til julebord med jentene i Oslo. Det var da det gikk opp for meg at 1. Det er alt for lenge siden jeg har sett dem. 2. Det er snart jul! Kanskje noen synes det er rart men det er noe som har varmet meg de siste dagene. Jeg gleder meg så sykt til å være med de og jeg gleder meg til å komme meg ut i Oslo og bare kose meg. Jentenes julebord!

Ukens nedtur: Onsdagen.

Ukens tanke: Som dere vet så var jeg veldig lei meg forrige uke og da har jeg tenkt mye på det å bli såret av de personene man aldri trodde man skulle bli så såret av. Jeg skjønner at vi alle gjør feil og kan såre noen uten vilje, men jeg klarer ikke helt å svelge det sviket. Hadde det bare vært noen som ikke betydde så mye for meg, så hadde jeg nok ikke tatt så tungt på det. Jeg har aldri kuttet ut noen venninner eller andre i min krets på den måten, men det er fordi jeg aldri har blitt så sviktet før. Og det verste av alt, det er at mine følelser og reaksjon blir bagatellisert. At jeg ikke burde blitt så lei meg. Jaja. Jeg prøver å komme over det nå :-)

Ukens hendelse: Det var ikke mange dager i forrige uke jeg hadde det bra egentlig. På fredag var jeg hos en venninne og det var veldig koselig. Lørdagen hos svigers når vi feiret Auduns bursdag som egentlig er om en uke var også veldig kjekk.. Men jeg kan ikke si at forrige var en favoritt-uke :-) Haha!

Ukens kommentar: Den kommentaren som har gått igjen er hvor vi trener yoga. Vi trener hjemme og vi bruker youtube og der må dere søke på Yoga with Adrienne. Jeg har yoga matte og synes det er så kjekt! Bruker muskler jeg ikke trodde jeg hadde. Veldig rart at jeg liker noe som går så tregt og for å være helt ærlig så merker jeg at jeg har blitt mykere allerede nå. Vi startet for snart 2 uker siden og jeg har hatt 1-2 økter hver dag i snitt! Dere må prøve det!
Ukens sang: Liten Spice Girls gruppe som har mange kule sanger! Girlpower!
Nå skal jeg stå opp, spise frokost og svare på kommentarer. Etterpå skal jeg ta bilder av klær jeg har hevet ut av skapet. Gleder meg helt sykt til å avsløre og vise dere hva jeg gjorde i Oslo i slutten av september! Har ventet såååå lenge på det! Stikkord: reklamekampanje, lettkledd, viktig, kropp :-) Haha! Kom innom igjen senere :-)

_________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Høsten er over og vintern er hær.. det er jo utrolig koselig og fint ute da😍 Men noe hærk meg glatte veier det kunne jeg vært foruten, elsker og hater vinteren samtidig ❤️
martaalise
martaalise,
ja vet! Men jeg holdt på å falle i går 😋 det er ikke like morro, haha!
nouw.com/martaalise
Veronika
,
Høsten er fantastisk! Vinteren også på sin måte ❤
martaalise
martaalise,