Er det bare jeg som gruer meg til 2017?

Er det bare jeg som ikke gleder meg til 2017? Dere vet hvorfor, men det er ordentlig håpløst å ikke ha samme følelse som jeg vanligvis har. Jeg pleier alltid å være så positiv over ett nytt år.. Den deilige følelsen av 356 åpne og nye ark som er klare for meg.. Dessverre vet jeg at mange av de arkene blir fylt med mørke dager og tunge stunder. Ah, jeg blir lei meg av tanken.

Det jeg også tenker på er hva som har skjedd gjennom året, når jeg sitter her om akkurat ett år. Kommer jeg til å sitte her i det hele tatt? Har jeg mistet noen jeg er veldig glad i? Er jeg like frisk som det jeg tror jeg er nå? Kommer en eller annen legetime til å servere meg en jævla bombe om at jeg har ett eller annet i kroppen som kommer til å skade meg? Skade noen jeg er glad i?

Hvert år på nyttårsaften tenker jeg at jeg er heldig som slapp unna. Slapp unna av å miste noen, slapp unna over å bli syk. Hvert år ser jeg de statusene på facebook. De fæle og triste statusene over hva året har brakt med seg. Jeg vet det er mange fine og inspirerende statuser også. Noen har giftet seg, noen har fått barn, noen har startet bedrift osv... Men det er likevel de statusene om kreft og død som jeg ofte tenker på. Kommer jeg til å være en av de som deler en slik status en gang i fremtiden? Uff.. Jeg blir så lei meg. Vet jeg skal gjennom min og våres kamp i 2017 og jeg ber til en eller annen der ute om at det blir det eneste harde og vonde vi må gjennom.. Da hadde vi vært heldige da.

2016 har vært både vakker og vond, men vi har helt klart hatt 99% gode dager. Kunne ønske jeg kunne se at 2017 ble likedan.. Men det vet jeg at den ikke blir. Til neste innlegg skal jeg ha en litt mer positiv vinkling på 2017! Da skal dere nemlig få innsyn i mine nyttårsløfter. Jeg har mye å jobbe med og jeg tror at jeg trenger å ha mye å tenke/gjøre på for at tiden skal gå fort! Jeg skal prøve å få tilbake den deilige følelsen av at vi snart skal inn i ett nytt år - selv om jeg gruer meg.

______________________________________________________________________________________

Følg meg på facebook HER

.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Line markussen
,
Helt enig... jeg blir innlagt rett etter nyttår. Håper jeg får lest bloggen din innenfra. God klem, Line
martaalise
martaalise,
hannagothberg
hannagothberg,
Ha en fin dag 😃 KRAMIS!
nouw.com/hannagothberg
Caroline
,
Du har mye mørke i deg.. bitter.
Et innlegg hvor du ikke forstår at folk er skeptisk til nyttårsløfter, neste innlegg er du en skeptiker til nyåret selv. Du merker det kanskje ikke men du er veldig dømmende.
Dont judge their choices when you don't know their reasons!
Fine dager nå for refleksjon. Ønsker deg lykke til, jeg tror modning vil gjøre det godt.
Kjærlighet
martaalise
martaalise,
Ja og da er det deilig å ha bloggen! 😊 Du virker i hvertfall veldig dømmende. Jeg er ikke bitter, jeg er lei meg over situasjonen over at kjæresten min skal inn å sone. Kall det hva du vil, men jeg tviler ikke et sekund på at folk ikke forstår akkurat dette. Jeg elsker nyttårsløfter og det er vel det som kan gi motivasjon og håp for det som kommer. At jeg gruer meg til alenekvelder er vel forståelig? Tror du skal gå i deg selv og ikke komme med slike quotes når du er veldig dømmende selv.
nouw.com/martaalise
Solrun
,
Som jeg føler med deg og skjønner deg, flotte deg. Ikke bry deg med slike sneversynte kommentarer.... skjønner ikke hva hun mener engang. Vi er mange som er her for å følge deg og Audun i det dere skal gjennom.... kommer til å støtte deg så godt vi kan <3 .skulle ønske det var mer jeg kunne få gjort... stoooor klem til deg. Å takk for at du setter ord på noe veeeeldig mange av oss nok bekymrer oss for <3
Marthe
,
Enig med du! Flott kommentar.
martaalise
martaalise,
Hei Solrun og tusen takk for skjønn kommentar <3 Fikk meg til å smila da, og fikk meg til å smile igjen nå. Jeg har bare lagt på latsiden når det kommer til å svare på kommentarer! Men leser alt og er supertakknemlig! Takk for at du leser her inne <3 😃
nouw.com/martaalise
Marthe
,
Ofra meg. Du virker på ingen måte bitter. Vi alle (oppegående) forstår deg så godt. Man vil så gjerne klare og gjøre alt men så går man likevel å bærer på den sorgen og det man gruer seg til. Helt normalt. Vi er her for deg og vi andre ser ingen mørke. Bare en ærlig jente som er litt lei seg.
martaalise
martaalise,
Little sunshine
,
Jeg vil takke deg for dette innlegget. Jeg mistet min søster rett før jul og jeg var en av de som skrev en slik status. Så aldri for meg at jeg kom til å bli en av de. En av de som mister det aller kjæreste. Takk for at du tenker på oss.

2016 var helt forferdelig for min del og jeg så ikke at dette kom til å skje i 2015. Hadde jeg kunne spolt tilbake tiden hadde jeg det.
martaalise
martaalise,
:-( så utorlig trist å høre! kondolerer <3
nouw.com/martaalise
Janne
,
Mannen min skal møte opp til soning av en lang dom, allerede 4. Januar. Eg gruer meg til hele 2017,2018,2019 og til slutten av 2020.
martaalise
martaalise,
Hei Janne <3 første dagen uten han i dag? Uff 😟 Stakkars dere.. Skjønner godt at du gruer deg. Vi er i samme båt! audun kommer nok til i løpet av sommeren! Bare til å ta kontakt på mail om du vil snakke mer <3
nouw.com/martaalise
helene
,
Jeg skjønner dere/du gruer deg, men håper dere kan kose dere vær eneste dag som kommer før tiden<3
martaalise
martaalise,
We do <3 😃
nouw.com/martaalise