Eplesnacks - perfekt til å servere når du får julebesøk

Forrige uke ble jeg fysen på noe godt, men jeg ville ikke spise noe som var for usunt! Så da kombinerte jeg godteri med frukt! Bedre blir det ikke :-)

________________________________________________________________________________________________________

du trenger:

50 gr hvit sjokolade, 50 gr mørk sjokolade, 2 ss kokosolje, 3 epler,

valgfritt: nøtter, sjokoladedryss, candycane, kokos, kanel og karamellsaus

slik gjør du:

Varm sjokoladen i mikrobølgeovnen sammen med 1 ss kokosolje per sjokolade. Varm de i to forskjellige skåler. Ta frem nøtter og sjokolade og annet godt du vil dyppe eplene i og kutt det opp.

Dypp eplene i den smeltede sjokoladen og dryss over med valgfritt strøssel.

Stikk en tannpirker gjennom de for at det skal bli enklere å dyppe eplet i sjokolade. Legg de oppå et fat med et bakepapir og sett i kjøleskapet i 30 min til det har stivnet.

Nyt og kos deg!

a little treat on a wednesday night...

Tips: Legg de i en cellofanpose og gi de vekk i vertinnegave. Passer også godt i en liten pose når man skal på kino. Egen "lille hjemmelagede godteripose" :-)

______________________________________________________________________________________________

For flere oppskrifter, sjekk ut "mat og trening". Legger ut nye hver onsdag og lørdag :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Silje
,
Heia 😄
Silje
,
Haha, klarte å seine min kommentar for fort 😛 sånn går d når æ prøve å jøre flere ting når æ amme 😄 unnskyld for at æ ikke har vært flink å kommentere på bloggen din i d siste. Men æ drømme mæ så bort når æ e hær inne. Du e en inspirasjon i min hverdag som består i babyrutina nu. Ferien dåkkers såg heilt fantastisk ut og æ e misunnelig på dåkker 😊 viktig å reise roint og oppleve ting sammen. Å d e artig å ha masse bilda som minna 😄 æ kain ikke få sagt nåk kor mye æ like bloggen din. Blir overrasket over at du klare å skrive så variert. Skal prøve mæ på dein eplesnacksen din 😊 Hær går nu ting sin vante gang me ho lillemor. Kose mæ i mammapermisjon 😄 men merke æ blir litt sliten av folk som skal komme me tips om kordan vi skal jøre ting me lille pia.. Særlig svigermor 😢 har et anstrengt forhold til ho da ho ikke e så hyggelig. Prøve å la være å bli lei mæ av d ho sir men d e ikke ailltid så lætt. Jaja, vi skal reise nordover til min mamma og pappa i næste uka. D glede vi oss til, trur mamma og pappa glede sæ mæst til det første barnebarne kommer 😄 vi bor i Oslo men e fra nord-norge så vi sees ikke så ofte. D e sårt.
martaalise
martaalise,
Hei Silje og takk for skjønn kommentar! Du må kommentere når du vil! Setter veldig pris på det men det må ikke bli noe du føler du MÅ gjøre! <3 Så herlig at du trives med den nye hverdagen din <3 babymama <3. Gleder meg til det blir min tur. Så du må gjerne si at du misunner oss, men jeg misunner deg også <3 Men en dag.. 😊 Kan tenke meg at det er slitsomt med alle input her og der, gjør sånn og sånn. Haha. Hørt at det der kan være en skikkelig plage! Si at hun må være hyggelig, du er tross alt mammaen til barnebarnet hennes!

Er det første gang foreldrene dine hilser på babyen? <3 Skjønner at det er vanskelig å bo så langt fra hverandre 😟 Er et stykke!! Synes selv det er kjipt å bo 8 t med bil fra mamma..
nouw.com/martaalise
Silje
,
Hærremin, æ klarte d ijæn 😂😂 ønske dæ å dine en fin adventstid <3 skal kommentere oftere 😉 klæm fra Silje
irenekeser
irenekeser,
Det så herlig ut!
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
Anne
,
Nam! Love your blog. Avogtil så går det ikke an å kommentere på innleggene dine. Tenkte å fortelle deg det. Have a smashing week
martaalise
martaalise,
:-O seriøst!!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Frukt dyppa i sjokolade det er sååå godt det <3