ensomheten

God morgen dere :-) Jeg har begynt på pakkingen jeg.. Reiser ikke før lørdag, men orker ikke å stresse med det rett før avreise. Dessuten må jeg rydde litt her hjemme slik at jeg kommer hjem til en fin leilighet. Elsker å pakke vanligvis, men jeg gruer meg litt til å reise. Mest av alt fordi jeg reiser uten Audun og det blir rart.. Jeg blir der 5 dager alene før lillesøsteren min og venninnen hennes kommer ned. Lurer på hvordan jeg skal overleve de dagene uten Audun og uten dem. Eneste jeg gleder meg til er å være med jentene.. Og å komme hjem, for da får jeg sett Audun, og da begynner august å ta slutt. All tid som kan drepes er bra! Haha :-) Håper jeg kan finne glede i bloggen og bruke masse tid på den. Kommer dere til å være her? Trenger dere!

De mest ensomme tidene jeg har hatt opp gjennom har alltid vært når jeg har vært i Spania - alene. Er takknemlig for de erfaringene, men jeg kjenner forsatt følelsen i kroppen. Alle de gangene jeg har dratt inn til Palma og bare gått i gatene alene. Prøvd å la tiden gå, slik at klokken kunne bli mye for da er de andre ferdige på jobb.. Prøvd å kose meg alene. Prøvd å nyte at jeg er i syden. Jeg ville ikke hjem til Norge, men jeg ville heller ikke være der. Jeg husker de gangene jeg lå på stranden og hørte på Lana Del Rey.. Tårene rant. Ble så ensom at jeg sendte eksen en melding selv om han hadde fått ny kjæreste.. Det er mange, mange år siden nå. Men jeg blir lei meg av å tenke på hvor lei meg jeg var. Jeg lå der, gråt og skrev meldinger som jeg redigerte 100 ganger før de ble sendt av gårde. Eksen min var ingen jeg ville ha, men han var det nærmeste jeg kunne få. Vet ikke hva jeg ville oppnå, men jeg var så ensom at jeg kontaktet han. Han som kunne være med meg hele tiden, men likevel få meg til å kjenne på den ensomheten.

I begynnelsen av forholdet til Audun så fortalte jeg om disse somrene jeg hadde hatt, og da spesielt den jeg nevner over her. Sommeren hvor jeg var 19 år.. Jeg betrodde meg en natt vi bare lå og snakket. En av våre første netter sammen som kjærestepar. Han strøk meg i håret og lyttet.. Av alle jeg har fortalt dette til, så følte jeg at han forstod meg best. Og jeg kjente også at den ensomheten jeg en gang hadde følt på, var plutselig så fremmed - det føltes godt.

Det gikk noen måneder og plutselig befant vi oss i gatene i Palma.. Han begynte å snakke om det jeg hadde fortalt han den natten og han ble så sentimental. Han synes det var så fint at vi to gikk sammen i de gatene jeg en gang hadde kjent meg ensom. Og at han nå var med meg... Han så for seg meg, på 19 år, gående i gatene, forvirret og alene.

Det er ofte man mimrer om de fine tingene som er lette å huske, som man har bilde av og som man ofte gjentar. Men det øyeblikket hvor han tok opp igjen det jeg hadde fortalt han, var noe av det vakreste jeg opplevde den sommeren med han i Palma. Hadde jeg bare visst som 19åring at jeg om tre år skulle gå der i gatene sammen med Audun så hadde jeg ikke felt en eneste tåre. Men det er vel sånn livet er, det går så utrolig opp og ned.

hello, hello. C-can you hear me? I can be your china doll. If you want to see me fall. Boy, your´re so dope. Your love is deadly. Tell me life is beautiful, they all think i have it all. I`ve nothing without you. All my dreams and all the lights mean - Nothing without you.

- Without you - Lana Del Rey

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Jeanette
,
I feel u. Jeg er her..❤
Tina
,
Tenker masse på deg <3 men tiden vil gå, og når Audun er ute vil dere se tilbake på denne tiden som lang, og en utfordring, men en utfordring dere klarte! det er fint at du har bloggen og at du får utspring for tanker og følelser, og jeg syns det er godt å høre at du skal ut og reise. Jeg kan også tenke meg til og også prøve å forstå hvor vanskelig dere begge har det nå, men prøv å tenk hvor fint det er at Audun er i fengsel i Norge, både for avstanden mellom dere to - og også hvordan de ulike fengelssystemene er rundt om i verden. Han vil klare seg i fengselet her, og han vil etterhvert slippe ut. Og dere har hverandre <3 jeg følte bare for å skrive litt til deg, heier så inderlig på deg. stor klem
Linda
,
Så lenge hjertet ditt er fylt med kjærlighet, er du ikke ensom <3 Så er jo vi blogglesere her også 😃 Kos deg på reise