Endelig kan jeg avsløre dette!

God lørdagskveld fine dere! Tusen takk for responsen på innlegget mitt fra i dag morges. Fikk noen fine mailer som jeg setter sånn pris på også, kunne ønske jeg kunne vise dere! Jeg er så heldig som har dere!

Så, over til det vi har planlagt i over 2 måneder og snakket om i 6 måneder... Audun har arrangert utdrikningslag for bestekompisen sin som giftet seg for to år siden og jeg har arrangert babyshower for damen som får baby om en mnd! Og alt dette har vært hemmelig og skjer i dag!

Jeg var veldig heldig som fikk med meg flere av jentene til å planlegge det perfektet babyshower! Vi har de siste dagene laget kake, muffins, kjøpt pynt og planlagt slik at det ble best mulig. Jeg er jo ikke den beste kakebakeren men heldigvis har vi fått med oss en ekspert som virkelig kan å bake! Kaken ble helt nydelig!

Som dere ser blir det en liten gutt så vi har kjøpt alt i lyseblått! Gleder meg til å vise dere bilder fra kvelden. Muffinsene laget faktisk jeg, er det lov å si at jeg er stolt? haha :-) Måtte farge pynten med litt konditorfarge også rulle de etterpå med fingrene fordi de var hvite og jeg ville ha de lyseblå.

Siden noen av kompisene til Audun og brudgommen bor mange timer fra Arendal måtte noen av de sove hos oss. Så i går laget vi til skikkelig VM-kveld med taco, kamp og øl. De var veldig fornuftig da. Ingen skulle ha øl før i dag, de skulle spaaare seg. Haha, så teit :-) Men de spiste maten min da! 👏
​Nå skal vi avslutte dagen med grillfest. Utdrikkingslaget som består av kun gutter og babyshower med jentene skal møtes å grille sammen! Vi har også ordnet med mye pynt, piñata og leker. Denne kvelden blir nok fin 😍🙌

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Lnn91
Lnn91,
Så koselig da 😃
nouw.com/lnn91
martaalise
martaalise,
Helene
,
Såå utrolig omtenksomt og snilt gjort!😊 Godhjerta dere er💕 Det blir nok Veeldig vellykket! Kos dere masse😊
martaalise
martaalise,
:D Takk skjønning! Det ble veldig vellykket!
nouw.com/martaalise
Kine
,
Heier også på Spania!
martaalise
martaalise,