Endelig kan jeg avsløre dette...

God kveld! Sorry for sen oppdatering. Men siden vi ikke fikk noe søvn i natt, gikk vi rett hjem å la oss etter rettssaken. Og her ligger vi enda, bare at jeg endelig er våken men jeg er forsatt trøtt. Tenkte bare at jeg skulle oppdatere dere!

Husker dere i høst etter første dag i rettssak hvor jeg sa at jeg skulle være med på en morsomt og spennende prosjekt? Jeg har flere ganger nevnt det (uten å si hva) og hatt veldig lyst til å fortelle dere - siden jeg ellers deler alt! Og nå har jeg endelig fått lov: Jeg har blitt fulgt av kamerateam siden september og de skal følge meg frem til sommeren. Dette er for en dokumentarserie laget av Novemberfilm. Jeg må holde det hemmelig en stund til hva dokumentaren er om, men jeg gleder meg til å dele det også og håper resultatet blir bra!

Nå skal jeg blogge litt mer siden jeg har vært opptatt i hele dag. Kjenner jeg sitter med en dårlig følelse i magen når jeg "ødelegger" bloggen slik som i dag. Målet er jo alltid å få oppdatert 3 ganger! Men heldigvis vet dere situasjonen.. Kommentarer lover jeg å svare på i morgen. Jeg skal ta med meg pc i retten :-) Snakkes snart igjen 

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Celine,
Så spennende, gleder meg til å høre mer 😃 Ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke har oppdatert 3 ganger idag, det er ikke alltid man har tid!
www.nouw.com/ceel
martaalise
martaalise,
Takk Celine <3 Da skal jeg ikke ha det <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Wææ så spennende!!!😄 Gleder meg utrolig mye til å høre mer om dette, og ikke minst til å se det!❤️ Ikke ha dårlig samvittighet, dere må ta vare på hverandre nå💕
martaalise
martaalise,
Haha ja ikke sant <3 Har dødd etter å fortelle det <3
nouw.com/martaalise