Endelig i Bergen

God "morgen"! I går var vi vel fremme i Bergen etter en forferdelig tur og det var så koselig å våkne hjemme hos mamma i dag:-)

I går kjørte vi fra Arendal i 11-tiden og ikke før 12 timer senere var vi fremme.. Vi måtte innom Oslo å hente Chanel (familiehunden) som har vært hos min lillesøster noen mnd og nå skal hun bo hos mamma igjen. Kl 1500 kjørte vi fra Oslo og det var sååå mye kø. Det var virkelig ikke dagen for å kjøre.. På Hemsedal stod vi fast fordi vi ikke så noe. Det var snøstorm deluxe! Jeg var redd 80 % av tiden. Heldigvis gikk Audun ut til de andre bilene som også stod stille også arrangerte de kolonnekjøring i 20 km i timen... Vi så også hjort mellom Flå og Gol! Når vi kom frem hadde mamma og de ordnet med god mat og dessert! Og for at vi ikke skal merke noe forskjell, får vi også dobbeldyne her - som vi ellers har hjemme! Så koselig!

Nå skal vi på fjellet og jeg gruer meg sånn... Skikkelig drittvær, men det er de vant med her såå.. Haha :-) Blogges senere! Håper dere har en deilig helg...

Marta Alise

Liker

Kommentarer

emiliehelle
emiliehelle,
Kos deg masse☺️
nouw.com/emiliehelle
martaalise
martaalise,
:D Takk! i will <3
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
Helene
,
Håper du har hatt ei fin helg i Bergen <3 skummelt når man ikke kan se noe når men kjører, men var godt det gikk bra 😊 maten så utrolig god ut:)
martaalise
martaalise,
Det har jeg <3 Skal heldigvis være her noen dager til!
nouw.com/martaalise