Endelig hjemme

Tenkte jeg skulle være en av de få som ikke kommenterte snøen og uværet, men dessverre ble vi rammet av den i går. For et helvete det var å komme hjem. Blanding av dårlig føre, dårlige dekk og kolonnekjøring gjorde at vi brukte 13 og en halv time på å komme oss fra Bergen til Arendal. Vi reiste over Haukeli - eller, det var planen. Men når vi kom til Haukeli ville ikke bilen oppover mer så vi måtte snu og kjøre mot Oslo for å så kjøre litt om veier her og der. Men men, vi kom oss ihvertfall trygt hjem! Det som ventet oss hjemme var jo så mye snø at vi ikke kom inn inngangsdøren engang! Haha :-)

Vi fikk en lapp av mamma slik at vi ikke skulle kjøre oss bort. Vi har vanligvis tatt Arendal-Kristiansand-Stavanger-Stord-Bergen veien men nå ville gjerne Audun se litt og kjøre en annen vei men dessverre, så skulle vi ikke ha gjort det denne gangen. I hvertfall ikke med det været og de dekkene vi hadde. Vi satt nesten to timer i kolonnekjøring i tillegg!

Det var jævlig å sitte i bil så mange timer. Men, jaja, vi fikk sett flotte Hardangervidda i hvertfall!

Denne bakken brukte vi 10 minutter på å komme oss opp. Gjett om Audun var forbanna! Haha :-)

Sjekk trappa vår da! Det har jo blitt en akebakke!

I dag har vi vært å handlet inn for å fylle opp kjøleskapet etter turen vår i Bergen. 15 minutter fra leiligheten vår er det en gård som selger egg og diverse mat produkter og der handler vi 30 egg for 25 kr. Det er helt sykt! Også rett fra gården, litt spesielt! Da kjenner jeg at jeg bor i en liten by. Dessuten praktiserer de kjøp-med-tillit om jeg kan kalle det. Det står ingen å selger det, du bare går inn, legger pengene i kurven også tar du det du har betalt for. Dette hadde nå aldri fungert i Oslo.

Dritt med mer vintervær, men jeg har nå den deilige pelskåpen min som jeg ikke helt vil gi slipp på enda!

Hva har dere gjort i dag? Er alle klar for helg? Det er vi! Vi har handlet inn til taco og skal se en film! Håper jeg får mast meg til at jeg kan velge!

Marta Alise

Liker

Kommentarer