Endelig her...

Litt lenge siden sist men hele dagen i går gikk i ett og når jeg først hadde muligheten til å blogge, så brukte jeg heller tid med mamma og de for jeg var så sliten.

Vi stod opp tidlig for å trene for vi tenkte at 8 timer i bil kom til å føles helt forferdelig om vi ikke hadde beveget oss. Også har vi jo Chanel i tillegg som egentlig skal ha 2-3 turer hver dag. Audun dro på svømming og jeg dro på joggetur med Chanel. Jeg elsker den hunden for hun er så tilpasningsdyktig. Ikke bare er hun perfekt størrelse og kan være med overalt, men hun kan løpe som en stor hund. I går ble det 30 min men jeg er sikker på at hun kunne holdt lenger.

Jeg spurte på snapchat i går hvilken vei dere tenkte at vi tok fra Arendal til Bergen, og de fleste av dere sa Stavanger. Men vi kjørte over Hovden/Odda/Haukeli for det er den billigste og mest behagelige turen. Den er ganske kjapp også. Vi brukte litt over 7 timer og da tar jeg med stopp også. Vi måtte jo stoppe for at Chanel måtte tisse og Audun måtte ha litt godt (haha). I tillegg ventet vi 10 min på ferge i Årsnes, så vi kunne sikkert klart å bruke 7 timer om alt hadde gått "plettfritt", men hvor hyggelig er det...

Odda er så nydelig! Vi rotet litt når vi kom dit men vi klarte å finne frem tilslutt.

Det var sykt rart å se snø i går, herregud, :-) Audun vurderte å lage engler i snøen, men den var så skitten!

Når vi endelig kom hjem hadde mamma laget to forskjellige kina-retter, ris og vårruller. Så godt! Senere så vi på Eurovision men Audun sovnet på rumpen min lenge før det, haha :-) Det er så deilig å være hjemme, dette har jeg gledet meg til så lenge!!

Nå skal vi gå en rask tur før vi skal ut på Solstrand hotell. Oppdaterer dere om litt! Jeg har nemlig en liten DIY-prosjekt jeg vil dele med dere, så lenge siden sist! Hva er deres planer i dag?

Marta Alise

Liker