Endelig avslører jeg hvor vi skal i sommerferien

Det ble mange timer før jeg satt meg ned med pcen i dag. Jeg har vært så langt nede i dag, dere aner ikke. Jeg vet ikke hva det er, men jeg er skikkelig lei meg. Føler sommeren går så fort unna, men samtidig så gleder jeg meg sånn til å reise - og da blir jeg deprimert fordi 10 dager er lenge.. Haha. Jeg kan være så tragisk at jeg gråter når jeg tenker på meg selv. Men i hvertfall... I dag er ikke en bra dag og da bestemte jeg meg for å holde meg unna bloggen.

Jeg tenkte meg om også har jeg jo hele tiden sagt at jeg er den bloggeren som skal fortelle om både oppturer og nedturer, og ikke bare blogge og ha fine innlegg når livet er "perfekt", så her er jeg da.. På en dårlig dag...

Men for snu innlegget til noe positivt vil jeg gjerne fortelle dere om reisemålet jeg la ut for en uke siden. Jeg sa bare at vi hadde bestilt billett og ba dere om å gjette destinasjon. Ingen gjettet det før helt på slutten av kommentarfeltet og Denia var svaret! Mange tror sikkert at det var kjempe eksotisk og langt, langt borte men vi skal bare til Spania. Greien er at jeg gjorde det litt for spennende med å vente så lenge å fortelle det. Så i går når en leser spurte meg om når jeg skulle avsløre stedet, og om det var Maldivene skjønte jeg hvor teit det var av meg å vente så lenge. Men for å være helt ærlig, så ventet jeg ikke med vilje. Jeg bare glemte å fortelle om det! Så nei, vi skal verken til Maldivene eller Cuba, vi skal til Spania, en liten by nord for Alicante som heter Denia.

Vi skal reise med hele familien min så jeg gleder meg ekstra, ekstra mye! Vi reiser jo vanligvis til Mallorca og de fleste turene vi har hatt har vært på øyer, siden det er der vi har blitt født og oppvokst (Gran Canaria og Mallorca). Men nå satser vi på fastlandet og jeg håper det blir en fin uke med mye familietid, plaske i bassenget, paraplydrinker og så må jeg ikke glemme at jeg trenger å øve på spansken min! 😜👆

Audun, meg, lillesøsteren min Mariela og Ole, Mallorca 2014.

Jeg skrev at jeg var sikker på at ingen hadde vært i Denia, for det er jo veldig ukjent enda.. Men har noen av dere vært der? Om dere har det må dere gjerne komme med tips!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Såå heldige! Kos dere masse😊
martaalise
martaalise,
We will 😘
nouw.com/martaalise
Oda
,
Wihu, jeg gjettet riktig!! ☀️☀️
martaalise
martaalise,
Det gjorde du Oda 😂❤👍 sykt bra! Har du vært der?
nouw.com/martaalise
Y
,
Håper du har det bedre i dag
martaalise
martaalise,
Det har jeg 😄
nouw.com/martaalise
Maren
,
Der er det kjempe fint! Vi kjørte igjennom der for to år siden på vei oppover til Barcelona som ligger ca 3-4 timer unna. God ferie!
martaalise
martaalise,
SÅ BRA 😃 Vi gleder oss <<3
nouw.com/martaalise