Endelig! - uteplassen vår

Før sommeren lovet jeg å vise dere utsiden vår! Det er vel det eneste delen av leiligheten jeg ikke har vist? Tror jeg mangler bad og gang også men det skal vi få til! Utsiden vår har en litt morsom historie. Vi har jo en veldig liten uteplass som vi bruker. Den delen vi ikke bruker er vi aldri på siden det ikke kommer sol der, så vi har valgt å pynte selve inngangen. Vi startet først med ekte blomster men ga opp etter at de visnet bort.. Ble litt for ambisiøst at vi skulle klare å holde liv i 5 blomsterpotter når vi er ofte på tur.. Haha :-) Så nå har vi satset på falske blomster og det elsker jeg - for de svikter meg aldri!

small but cozy!

Den ene potten er skikkelig stygg men den holder vi liv i faktisk. Det er agurker og forrige uke fikk vi en skikkelig stor agurk og den smakte godt! Nå venter vi på neste :-) Agurkplanten kjøpte vi på IKEA for 50 kr eller noe.
​Nå skal jeg rydde litt her hjemme. Vi har vært ute i hele dag. Først var vi på en lang tur også dro vi hjem for å dusje for å så gå ned på hudpleiesalong. Jeg har tatt brasiliansk og Audun har vokset mage og bryst. Vi har også startet på en ny serie! Ikke helt min stil men jeg liker den veldig godt så langt! Skal anbefale den her om den forsetter å være like bra :-) Håper på å se en episode før jeg skal lage middag til oss. Men vi blogges i kveld!

_______________________________________________________________________________________________________________​

Følg dagen min på snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Cathrine
,
Kjempekoselig. Du er utrolig flink til å pynte og gjøre det fint rundt deg 😊
martaalise
martaalise,
Tusen takk Cathrine <3
nouw.com/martaalise
anneliaaland
anneliaaland,
Så fint dere har ordnet det, og for en søt agurk, så god ut også 😊
nouw.com/anneliaaland
martaalise
martaalise,
Guri
,
Kjempe Nice! Kan holde seg igjennom hele vinteren de blomstene der 😂
martaalise
martaalise,
haha å jada!!! de svikter ikke!! :-O
nouw.com/martaalise
Helene
,
Kjempekoselig dere har det utforbi 😊
martaalise
martaalise,