enchiladas fra bunnen av

en litt annerledes taco-rett

God morgen! I dag er det tid for oppskrift-onsdag og her skal jeg dele en utrolig god og deilig rett som lages raskt og enkelt! Audun er stor fan og det var faktisk en av de første rettene jeg laget til han når vi bodde i Oslo våren 2014. Dette må dere prøve!

- DU TRENGER -

2 kyllingfileter, 1 lime, hvitost, 1 boks cherrytomater, 1/2 salathode, 1 paprika, 1/2 rødløk, 1/2 agurk, 7 lefser, salsa, 2 avokado, 1 boks rømme, 1 boks mais, olivenolje, salt, pepper, hvitløk, spisskummen, paprikapulver

- SLIK GJØR DU -

Sett på ovnen på 180 grader. Skjær kyllingen i terninger og stek den i litt olivenolje. Krydre godt med spisskummen, salt, pepper, persille, lime, paprikapulver og hvitløk.

Mens kyllingen stekes ferdig kan du lage en deilig salat av rødløk, paprika, tomater, agurk, salat og mais. Rasp opp hvitost.

Ta frem lefsene og smør de med salsa. Legg kyllingterninger, paprika strimler og ost inni sammen med salsaen. Se bildet under.

Lukk lefsene igjen og stikk to tannpirkere gjennom hver. Legg de så i en ildfastform og dryss ost over. Stekes til osten er smeltet.

Lag guacomole som tilbehør sammen med salsaen og rømmen. Guacomoles lages slik: ta 2 avokadoer og smash de i en stavmikser sammen med 2 ss rømme. Skjær opp tomater og rødløk og bland de oppi guacomolen. Krydre godt med salt, hvitløk, limejuice og chili.

Server og kos deg! Dette blir garantert en ny taco-favoritt hjemme :-)

For flere oppskrifter trykk på kategori og "mat og trening". Oppdaterer med oppskrift hver onsdag og søndag :-)

______________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Mia Bakken Olsen,
Oh my god! Ser SÅ deilig ut 😊
miabolsen.femelle.no
martaalise
martaalise,