En uke til rettssak

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke skrive noe innlegg hvor jeg forteller at jeg er lei meg og tenker på hva som skal skje om en uke. Men sannheten er at jo, jeg er ganske lei meg, og jeg prøver så godt jeg kan å utsette tanker og følelser rundt neste onsdag. Jeg begynner bare å gråte.

Jeg synes det er rart, forferdelig, trist og sårende at jeg ikke skal få leve det livet jeg lever nå. Den hverdagen jeg har med å våkne opp med Audun hver morgen, spise frokost sammen, trene, gå turer, lage mat sammen, ta bilder/skrive til bloggen, krangle over hvem som har rotet bort tv-kontrollen, reise hit og dit, spise hos svigers, dra på kino - det er alt jeg ønsker meg. Men så vet jeg at det ikke blir slik for alltid.

Jeg føler sånn små stikk. Hver gang jeg har det bra så glemmer jeg virkeligheten litt og lever i nuet, men raskt kommer jeg på hva som skal snart skje. Det er så vonde stikk. Litt sånn bli dolket av venninne/kranglet med mamma/glemt en viktig frist/kjærlighetssorg/forsovet meg til eksamen-stikk.. Jeg kjenner at jeg er sterk og klar til "kamp", men jeg kjenner også på den hjelpeløsheten og at ting er utenfor min kontroll. Jeg vil så gjerne "redde" Audun og bare ha han hos meg. Jeg vil bare være med han.. Jeg driter i hvor vi er, hvor vi bor og hva vi gjør. Jeg blir med å bo under en bro. Jeg vil bare være med han...

Fine, deilige, snille, skjønne, morsomme, søte mannen som jeg elsker over alt på jord! Ingen deg, ingen meg 💗

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Katrine,
Fint innlegg. Det setter perspektiv på livet. Slik som Audun's innlegg også.
Man har det så utrolig fint, men vet at noe vondt vil skje.
Hvordan skal man takle hverdagene før, og etter?
Kjenner smerten din. Men samtidig så virker det som dere har brukt mye tid på å lage en foundation ( kom ikke på det norske ordet)
Og det vil nok betale seg for dere begge når dagen kommer.

Vi lesere er nå her og "tar deg imot" , det gjør nok folk du har rundt deg også. Så bruk den muligheten til å bygge videre på grunnmuren deres ( der var ordet:)


www.ikkealltidrosa.blogg.no
martaalise
martaalise,
Hei Katrine <3 Det er helt sant. Vi har mye fint å se tilbake til! Heldigvis er ikke dagen her enda! Tusen takk for at du leser og tar deg tid til å skrive en så motiverende og skjønn kommentar <3
nouw.com/martaalise
Karoline
,
Vi skal i retten neste uke vi også 😟
Ønsker dokker masse lykke til 👍🏽
martaalise
martaalise,
Masse lykke til! <3
nouw.com/martaalise