en uke i september

Ukens hendelse: Tirsdagen var den kjekkeste dagen for da var svigers + tante på besøk hos oss. Jeg laget middag også feiret vi svigermor som gikk av med pensjon!

Ukens opptur: Torsdag på shopping med svigermor, kino når vi så Miracles of Heavensom var en så skjønn film, lørdagen med kjærestekos og søndagen når vi var på tur med familien til Audun. Vi har hatt så mange fine dager denne uken.

Ukens bilde: Vet ikke helt hva som skjedde med kameraet men Audun syntes jeg maste så mye også ville jeg ha bilde med han selv om stemningen var dårlig.. Hahaa.. Akkurat som kamera merket at det ikke var god idé å ta bilde. Men jeg syntes de ble litt spesielt og det fanget et skikkelig irr-øyeblikk!

Ukens nedtur: Det er ikke ofte jeg bryr meg om drittkommentarer men forrige uke var det litt dritt altså.. Tror jeg skal lage en oppsummering på det senere. Vil dere lese de teiste kommentarene jeg noensinne har fått siden bloggen ble startet? Haha :-) De kommer!

Ukens kjøp: Disse fine lyktene fra Jysk! Jeg digger dem og de går i samme mønster som både teppe og gulvteppe.
​Nå skal jeg ut å løpe litt også rett tilbake på pcen. Hvilke innlegg savner dere her inne på bloggen? Skrik ut også skal jeg se hva jeg får til. En ting er sikkert; jeg er lite inspirert om dagen men siden dere er så skjønne å komme innpå her likevel skal jeg gi jernet! :-) 

_______________________________________________________________________________________________________​

følg dagen min på snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Cathrine
,
Så fine dere er:-) Ønsker dere en fin uke. Klem <3
martaalise
martaalise,
Tusen takk Cathrine og i like måte <3 klem tilbake!
nouw.com/martaalise
Elisabeth
,
Har ikke dere kjærestedag hver eneste dag? 😂😂💙
martaalise
martaalise,
Haha jooo 😋
nouw.com/martaalise
celinastamper
celinastamper,
Jeg prøvde meg på en detox et par ganger jeg å! Det er litt hardt å ikke spise godteri alle måltider 😟
nouw.com/celinastamper
martaalise
martaalise,
hahah :-O ja vet!!!
nouw.com/martaalise
Rikke
,
Jeg savner dype innlegg som du hadde mer av før 😊 Gud, så godt vippene sitter forresten. De henger fremdeles på 😃👍🏻
martaalise
martaalise,
Hehe takk for svar! Da skal jeg ta meg sammen på den kanten! Så sykt at du har vipper enda??? Noe du gjør for å holde de SÅ lenge??? :-O
nouw.com/martaalise
Rikke
,
Skjer med at det står feil klokkeslett på kommentarene mine? 🙈 Nei, egentlig ikke. Selvfølgelig endel som har falt av, men har mange igjen. Jeg klippet de litt kortere siden jeg bruker briller og linser, så vippene stanget i glasset på brillene. Kanskje de varer lenger når de er korte, siden de ikke blir så tunge da? Ellers bare passer jeg på å ikke få for mye vann/produkter på vippene, tar aldri på de, børster gjennom de hver morgen og prøver å ikke sove på ansiktet. 😊
martaalise
martaalise,
Vet.. Helt rart?? Mine er jo også feil av og til.. Smart! Jeg har hatt pause i noen måneder nå.. Prøver å få ut mine egne men merker jeg savner å våkne opp med bambi øyne <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Ja lag et inlegg om alle de teite kommentarene haha! sikkert helt patetisk.
martaalise
martaalise,
haha har laget de! Skal legge de ut imorgen! <3
nouw.com/martaalise