En uke i oktober

Føler jeg nettopp satt her å skrev dette innlegget fra forrige uke, så tiden her går jammen meg fort. Håper den raser av gårde slik at vi kan begynne å pakke til Sør-Afrika! Shitt som jeg gleder meg. Nå er alt i boks!

I dag har vi holdt på inne på rommet og jeg skal ta bilder i dag slik at jeg kan vise dere i morgen. Walk in closet blir så fint! Mitt nye favoritt rom. Tenk at bare for en uke siden så klarte vi ikke helt å skjønne hvordan vi skulle få det til og hvordan vi ville ha det..

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Her har vi ukens...

ukens opptur: Garderoben vår! Også var det deilig å komme i gang med svømming igjen. Tungt, men deilig!

ukens nedtur: Den største nedturen var selvfølgelig den dagen vi fikk "innkalling", men så var det bare falsk alarm.. Ordnet seg heldigvis :-) en annen nedtur synes jeg, er at vi ikke fikk trent så mye som jeg hadde håpet. Klarte å dra det helt til onsdag før jeg trente første økten og da satt jeg egentlig standard for hele uken. Ble svømming på torsdag og en tur på fredag, men ville gjerne hatt ett par ekstra økter. Men men. Vi fikk svettet fra oss i går når vi satt opp garderobene, så jeg får regne det som en treningstime. Men det er virkelig best å starte mandag, senest tirsdag med trening. Plutselig skjer det noe i helgen, også får man ikke beveget seg slik man hadde håpet..

ukens bilde: Spreke Audun fra forrige uke! Vi har funnet en god og bil-fri sti rett ved oss! Er ca 7-8 km, så perfekt for en herlig søndagstur!

ukens hendelse: Torsdagen på litterær aften her i Arendal var veldig kjekt og overraskende. Hadde ikke trodd at det var noe for meg. Men jeg koste meg og synes det var veldig interessant. Byturen etterpå med en av forfatterne var også hyggelig!

ukens sang: Duncan, Lulleax - Fade into the sun

ukens kommentar: Har en på bloggen her som kommenterer som 5 ulike personer og i går tok det helt av. Skal vise dere printscreen senere, så får dere se hva jeg mener :-) Politiet skal også få en kopi! Men hun/han går i hvertfall seirende ut med ukens kommentar.. Enten har dette vesenet personlighetsfortyrrelser slik at hun tror hun er mange forskjellige mennesker, eller så kjeder hun seg noe fryktelig.. Synd er det i hun uansett :-)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vi blogges senere! Følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Da har du ikke mye og gjøre om du kommenterer med forskjellig navn osv hele tiden, så flinke det er som bygger så mye IKEA skap:)
martaalise
martaalise,
hhaa nei vet :p
nouw.com/martaalise
raad
,
Dere er så pene mennesker..
martaalise
martaalise,
Maren
,
Gleder meg til å se printscreen!!
martaalise
martaalise,