én uke i desember

________________________________________________________________________________

Hvordan har dere det? Er dere i havn med julegaver? Jeg har vært låst inne i leiligheten (frivillig) i hele dag. Har laget en hel kalkun til middag med tilbehør og det var mange ting jeg måtte huske på. Har aldri laget det før så måtte få litt input her og der.. I morgen må jeg ned på senteret. Må egentlig roe litt ned fordi vi har jo ikke så stor bil og jeg orker ikke å sitte med flere vesker oppå meg når vi skal kjøre 7-8 timer på onsdag... Men gud som jeg gleder meg til å komme hjem! Kan ikke si at Bergen er det store men selve huset, familien min og stemningen rundt jul gjør meg så glad!

Forrige uke bestod av én julemiddag, tre shoppingturer, seks yogaøkter og pynting av juletreet! En skikkelig fin Marta-uke :-) her er ukens punkter:

_________________________________________________________________________________

UKENS BILDE: Audun er så stilig i julegenseren sin! :-)

UKENS OPPTUR: Å dra på juleshopping med Audun! Det synes jeg er så koselig. Skikkelig julestemningsaktivitet! Nesten ferdig med alle julegavene nå :-) en annen opptur var søndagen hos svigers! Alltid koselig med familiebesøk. Jeg er så heldig.

UKENS NEDTUR: Dette punktet kan jeg egentlig begynne å stryke for jeg har det så bra for tiden! Vet ikke om det er yogaen eller at vi nærmer oss jul! Eller at vi skal snart til mamma og Bergen - men jeg har ingenting å klage på. Jo! SNØ! Jeg ønsker meg litt snø på julaften men har lest at jeg bare kan glemme det - så, blæ! :-)

UKENS KJØP: Disse deilige uggsene har jeg ønsket meg SÅ lenge! Super deilige og fine! Passer til alt nå i vinter :-) Ikke akkurat ukens kjøp siden jeg har fått de sponset men det er det nyeste og fineste jeg har i skapet akkurat nå :-) uggsene finner du HER. (affliatelink)

UKENS TIPS: Hver kveld forrige uke har vi sett serien Frikjent! Vi hadde ikke sett noen episoder så vi måtte begynne helt fra begynnelsen av. Den var så bra og anbefaler dere til å se den! :-)

UKENS KOMMENTAR: I går gikk jeg å la meg med en god følelse! Tusen takk til deg som la igjen denne fine kommentaren.. Er det mulig å være så grei

"Åh, jeg må bli flinkere til å deg en kommentar! Jeg er så glad i bloggen din, og leser hver dag, men det er ikke alltid så greit å huske at du selvfølgelig ønsker å høre fra oss lesere også 😃 Av alle bloggene jeg leser, er du den største inspirasjonen min. Du er så genuin og fin, og når jeg logger inn hit til deg blir jeg alltid i bedre humør. Masse gode tips, og alltid fingeren på det som er viktig i et hverdagsliv. Ikke glem, kjære deg, at du er verdifull for mange. Fine, fine deg- og Audun 😃 :*

UKENS OUTFIT: Fløyelsdressen min! Om du vil ha samme kan du trykke HER. (affliatelink)

UKENS SANG: Har dere sjekket ut de andre julesangene til Mariah Carey? Hun er jo mest kjent for "all i want for christmas is you" men de andre julesangene er faktisk veldig artig og fine å høre på nå i desember :-) anbefaler denne blant annet:

__________________________________________________________________________________

Nå skal jeg servere dette her til Audun og svigers.. Kan ikke si at jeg gleder meg. Er så redd for at den er misslykka! Audun har snakket om den saftige kalkunen veldig lenge.. Så håper den er det! I går så vi de aller siste episodene av Frikjent! Så utrolig spennende! Dere MÅ se! Håper dere har hatt en fin start på uken og jeg lover å svare på mail jeg har fått i løpet av helgen - i morgen :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Høres ut som en bra uke alt i alt da! Blir jo så godt å komme hjem til jul igjen. Gleder meg selv!
nouw.com/irenekeser
Marte
,
Herlig! God julehøytid
Helene
,
Elsker julegensere, fikk kjøpt en til samboeren men fant aldri en til meg selv, de var jo utsolgt overalt 😟 tror jeg må gå til innkjøp av det litt tidligere neste år, eller ta saken i egne hender og lage en selv😂 Utrolig fine sko! ❤