En typisk dag i dietten min

Det spørsmålet som kanskje gjentar seg aller mest for tiden er; hva spiser du hver dag? Hvordan ser en typisk dag ut? Kan jeg få matplanen din?

- Nei, du kan ikke få min matplan. For den blir laget i mitt hodet hver dag. Jeg forandrer den stadig vekk ettersom hvordan jeg skal tilpasse meg etter Audun eller hvor vi er. Men jeg har selvsagt regler jeg lever etter og de har jeg nevnt i postene mine om 17 dagers dietten min. Siden sist jeg oppdaterte dere ordentlig så har jeg som kanskje nevnt gått over til å spise litt mer karbo så kroppen får sjokk. Unner meg en tacolefse, havregryn, granola, en potet og knekkebrød. Men dette er ikke hver dag. Jeg har viket litt unna 17 dagers dietten og følger ikke noe slavisk. Det har jeg egentlig aldri gjort, men jeg har vært litt strengere enn det jeg er nå. Jeg har enkelt og greit bare funnet ut av hva som fungerer for meg akkurat nå. Det går veldig mye i vin og andre gode ting nå i sommer og jeg har planer om å spise en is eller dessert som ikke er laget av smoothie eller sukkerfri saft. Jeg må bare forsette å trene, for det har jeg nemlig blitt bedre til! Litt mer intenst og lengre treningsøkter. Her har jeg vist dere hvordan en typisk dag i uken ser ut for meg.

Frokost:

Frokostene mine består ALLTID av kald grønn te med sitronsaft. Så har jeg forskjellig hver dag med fruktsalat + tre kalkunskiver, to egg, yoghurt + en grapefrukt, eggehviteomelett + grønnsaker, havregryn.

Lunch:

Lunchen min kommer alltid 2-4 timer etter frokosten min. Her går det mest i tunfisksalat for jeg har litt dilla på det. Her slenger jeg alltid oppi en halv avokado også har jeg ofte en dessert som feks vannmelon. Da holder jeg meg i 5 timer. PS: jeg drikker også en kopp grønn te.

Snacks:

Dette kunne like godt hvert frokosten min. Snacks og frokost er det samme. Jeg bare bytter på de to. Har jeg havregryn til snacks eller kvelds om det blir etter middag så har jeg ikke det neste dag. Prøver å ha det så variert som mulig. Her er det bilde av havregryn, granola, rosiner, gojibær og en spiseskje syltetøy uten sukker. For meg er det om og gjøre å være mest mulig kreativ og variere hele tiden.

Middag:

Middagene mine er ganske lik lunchen min. Dvs at jeg kan ha tunfisksalat til middag også. Her varierer jeg mye mellom laks, kyllingtaco, supper, wok og torsk med grønnsaker. Det mest viktige for meg er å dekke 3/4 av tallerken med grønnsaker også en filet laks eller en boks tunfisk for eksempel. Oppskriften på denne retten det er avbildet av kan du finne HER.

Tips!!! Apper som kan hjelpe deg ned i vekt;

Lifesum - genial for den teller kalorier for deg og forteller deg når du har gått over, når du burde trene og hvor mye du går ned hver uke. Jeg bruker denne for å sjekke hvor mye kalorier det er i det og det produktet og hver gang for jeg bakoversveis! Ikke rart jeg ikke har gått ned skikkelig før.

Spis langsommere - Ved å spise langsommere blir du fortere mett! Øv deg på å bruke 20 minutter på ett måltid.

Tren i 7 minutter - Sjuminutterstrening som kan gjennomføres når og hvor som helst!

Marta Alise

Liker

Kommentarer