En typisk dag her i Denia + bassengleker

Nå har vi vært her i snart 10 dager og det vi har gjort mest av er å være i det flotte huset. Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hva vi gjør sånn ca. En typisk dag her har vært å stå opp i nitiden også har jeg sittet meg på pc for å blogge mens alle andre sover. Audun har enten trent, laget frokost til oss eller lest bok i solen. Han kunne vært i solen fra åtte til åtte han mens jeg er fornøyd med litt mindre sol. I ti-elleve tiden står alle andre opp og da er det rett uti bassengområdet for å sole oss eller leke i bassenget. Vi har så vært med bassenget til to-tre tiden. Etter det har vi enten syklet ned på stranden for å leke eller laget oss en stor lunch.

Når man er så mange som vi har vært så har vi hatt litt "pool-parties" med musikk, øl og leker. Jeg er veldig seriøs når det kommer til leker og blir engasjert som bare det. Jeg synes det er så gøy og føler meg som en 5 åring igjen.

De solsengene i bassenget er verdens deiligste å ligge på og jeg føler meg så avslappet når jeg soler meg med en Corona i hånden. Helt til noen velter meg da.. Haha :-)

typiske leker vi har:

1. Hønekampen. En jente på hver av flytemadrassene. Prøve å rive hverandre ned fra madrassen og ned i vannet. Alt er lov! Guttene hjelper til med å dytte oss!

2. Holde pusten. Vi har hatt masse konkurranser om å holde flest mulige lengder over bassenget. Det går mange sekunder når man snur men Audun klarte 4 lengder og jeg 3.

3. Hoppe oppi ringen. Ringen flyter i bassenget også må man treffe med hele kroppen gjennom. Ringen er sykt liten men vi kommer faktisk gjennom den, haha :-)

4. Frisvømming. Fortest mulig frem og tilbake på x-antall runder.

5. Badeland. Denne trengs det mange bademadrasser til. Vi lå de utover bassenget også må man hoppe på de og gå slik som hoppeslott ute på vannet, haha :-) Denne er farlig men sykt gøy! Jeg klarte å komme meg forbi to madrasser.

6. Volleyball. Vi har tatt en tykk tråd mellom bassengkanten og brukt det som netting. Spilt 3 mot 3 og da spesielt guttene mot jentene. 

I fem tiden går alle til sitt. Alle går på hver sitt rom og i dusjen for å stelle seg. Jeg og Audun er alltid sist for vi bruker 10 min for å gjøre oss klare. Det som også er deilig her i huset er at det er en utedusj rett ved bassenget og der har vi varmt vann, shampo, balsam, såpe +++. Så mesteparten av dusjene jeg har hatt her nede har vært ute. Veldig koselig sammen med Audun også :-)

I syv-åtte tiden har vi laget oss drinker, tatt bilder og slappet av. Også har turen gått videre til restaurant enten bare oss unge eller sammen med mamma og de. Fin dag ikke sant? Vi har også vært på senteret her, gått i gatene, og kjørt til landsbyer ved oss. Vi har gjort mye morsomt siden vi kom hit men disse dagene med bassenget er absolutt min favoritt. Jeg har kost meg så mye og faktisk har jeg fått lest litt bok mellom lekene og øldrikkingen. Jeg er stolt selv om målet mitt var å lese ut boken... Mangler 100 sider! Men det fikser jeg på flyturen hjem i morgen :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

verozitas
verozitas,
Åhh det hørtes gøy ut.. Elsker bassengleker, hehe!
nouw.com/verozitas
helenenordvik
helenenordvik,
Hærregud, for noen hærlige bilder 😊 dere er så nydelige sammen =)
nouw.com/helenenordvik
Line
,
Hahaha Gode tips