En tur i fengsel..

Heia! Flere som gleder seg til i morgen? Jeg glemte å si det, men på lørdag prøvde jeg bunaden og den passet ikke. For et nederlag altså.. Hadde ikke sjanse til å få den igjen, huffa meg.. Håper ikke jeg er den eneste som må gå med kjole fordi bunaden er for liten, haha :-) Jaja, neste år! Tragikomisk! Men nok om det. I går var vi i gamle kretsfengselet i Bergen og det var ganske rystende..

Jeg tenkte at det ikke hadde vært fanger her på over 100 år, men det er faktisk bare 26 år siden de stengte fengslet og flyttet fangene over på et annet fengsel her i Bergen. Synes det var helt grusomt å gå gjennom her å tenke at de har hatt mennesker låst inne for så få år siden! Håper de som satt her var de verste av de verste, for jeg kan ikke tenke meg at kårene var så gode. Alt var så guffent og jævlig.
Det som toppet alt var "luftegården". Den var delt opp slik som på bildet i seks "rom". Hvordan de har fått trent her forstår jeg ikke? Det var helt trangt og jævlig..
Tror det fikk Audun til å tenke litt når vi var der inne.. Fengslene som er i bruk i dag (i hvertfall i Norge) er nok myeee bedre!!!
​Forrige uke hadde jeg åtte-ni økter så jeg har veldig vondt i beina i dag og tror jeg skal ta meg treningsfri slik at jeg blir bra igjen til i morgen! Blir jo litt av en økt i morgen også, haha.. Må bare bytte ut joggeskoene med høye hæler og vannflasken med en flaske vin! 🎈😍👏

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Jeanette
,
Det så skummelt ut...
helene
,
det så utrolig ekkelt ut der og grusomt.. det er jo helt rart å tenke på at det bare er 26år siden det var noen der.. det er jo ikke lenge siden engang. det er jo egentlig umenneskelig det der, får håpe det var de værste av de værste ja.. off
Alfi
,
Et fengsel skal vel uansett ikke være som hjemme? Er en grunn til at man har fått en STRAFF!!!
martaalise
martaalise,
Selvfølgelig ikke. Det er jo ikke det jeg sier? Hvordan klarer du å vri det til at det skal være som hjemme? Norge må forsatt forholde seg til menneskerettighetene, uansett om man har ranet en bank eller drept noen.
nouw.com/martaalise