En tur i epleland

God morgen! Er dere klare for en ny uke? Jeg ligger i sengen og svarer på mail. Mange frustrerte jenter som følte jeg satt ord på mye med mitt forrige innlegg. Jævlig trist når det skal være sånn i ett forhold.

I går var vi hos svigers på middag og etter det plukket vi epler og pærer. Til dessert fikk vi en nydelig eple-dessert som jeg skal dele med dere på bloggen om ikke lenge ;-)

dagens tips

De har ganske mange trær og noen av de har epler veldig høyt, så svigerfar har laget et hjelpemiddel for å få ned de eplene som sitter høyest. Den er laget med et kosteskaft, teipet godt en halvliter også klippet den slik som vist på bildet. Den tar man rundt eplet, snur litt på den også faller eple ned! Helt genialt, med mindre man vil klatre i trærne da, haha :-)

Audun hoppet.. Gøy det, men problemet der er at andre epler som ikke er modne nok, faller ned enn bare det epler du vil ha.
Å gå i hagen til svigers, som forresten er den største jeg har sett - er en drøm. Det er så mange forskjellige blomster og de er dritfine! 😍🌹

Med de stygge eplene vi fant hadde vi konkurranse om å treffe det treet. Var ganske vanskelig. Ser ut som treet står nært men det gjør det ikke. Audun vant. Igjen....

Vi fikk med oss blomster og en stor pose med epler så i dag skal jeg utforske litt og lage oppskrifter til bloggen! Eple med kanel er så godt om høsten :-)

Nå skal jeg på løpetur også betale regninger.. Så kjedelig! Etter det er det full fokus på bloggen. Jeg lovte noen gode blogginnlegg på lørdag men tiden gikk helt bort til rydding og vasking av hus + kosing med Audun! Haha :-) Blogges!

____________________________________________________________________________________________________

Følg dagene mine på snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
Eple dessert er så sinnsykt godt! gleder meg til oppskrift 😊 genial greie til å ta ned epler med foresten 😊
Silje Danielsen
,
Epler er alltid godt, og spesielt de som er plukket fra egen hage 😊 Knall fine bilder.
Henriette
,
så fine bilder
Linda
,
Tusen takk for alt du deler. Jeg blir så i godt humør av å lese bloggen din, og gleder meg hver eneste dag jeg klikker meg inn her. For noen fine fine mennesker dere to er 😃
martaalise
martaalise,
Åhh så hyggelig Linda <3 😃 Takk for at du går innpå her! <3
nouw.com/martaalise