en tropisk frokost i mars

Mmmmms! Denne frokosten må dere prøve å nærmeste fremtid. I går fikk jeg det for meg at jeg ville blande alt det gode vi hadde liggende hjemme. Kokos yoghurt, jordbær, banan, ananas, sitron og chiafrø. Sunt og deilig godteri! Lenge siden jeg har kjent noe så godt! Jeg gikk til innkjøp av den nye dobbel %0 gresk yoghurt med kokos og det blir definitivt ikke siste gangen. Åh, den var så god! Kan dere sponse meg med denne for resten av livet, Yoplait? :-) Haha!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Om du har lyst til å lage samme frokost som meg, trenger du å blande sammen 1 kopp yoghurt, 1/2 banan, 4 jordbær, 1 håndfull ananasbiter, 1 ss chiafrø, 1 ss tørket kokos og saften av 1/2 sitron.

Nå skal jeg gå tur med Audun, kysse masse og etterpå blir det nok en liten yogaøkt. Vi har også fått helt dilla på et supermario-spill som vi kjøpte for en måned siden. Det. er. så. gøy. Jeg vet han har litt å fikse, så da kan det hende jeg kommer innom her igjen før jeg tar kvelden!

Hva gjør dere denne onsdagen? :-) Tusen takk for alle kommentarer den siste uken. Jeg blir så glad når dere legger igjen spor!

_________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

siljemelek
siljemelek,
Nam!
Så jo kjempegodt ut !
hvor har du kjøpt disse hjerteskålene ? 😃
martaalise
martaalise,
De fikk jeg i gave for noen år siden. Veldig usikker på hvor de er fra. Skeidar kanskje?
nouw.com/martaalise