en torsdag i livet vårt

Hei dere. Litt stille fra meg i dag. Kan ikke si at jeg er sånn kjempe inspirert om dagen men håper det kommer seg snart. Dette gjelder alt, ikke bare bloggen. Jeg vil så mye men så kommer jeg ikke i gang. Men jeg har fått gjort mye annet bra i dag. Vi har vært på Hove og det er alltid så koselig, selv om det var sykt kaldt i dag! Også blåste det sånn.. Men det er alltid kjekt å gå der, får alltid en god følelse når vi er der - for vi bodde jo rett ved Hove de første 1 og 1/2 åra her i Arendal. Og da var vi veldig ofte på Hove. Ikke så mye nå, siden vi må kjøre et lite stykke men når det er fint vær synes vi det er verdt å ta turen.
Ellers har jeg fått meg ny treningstights som egentlig er en yoga-tights. Til nå har jeg kun trent i løse bukser når jeg er på matten, men så fikk jeg en sykt deilig og komfortabel tights i posten for en måned siden og den er virkelig den beste jeg har hatt. Tenkte det kun var til yoga men å løpe/gå i den er enda bedre for man slipper å dra den opp også går den helt opp til under puppene - så den varmer også! Har den helt opp også tar jeg treningsbhen over. På den måten får jeg et sykt bra løft. Tightsen finner du HER. (adlink)
Og ja, Audun var med på Hove. Og gjett om vi brukte lang tid for å få det perfekte bilde.. Måtte til slutt gi opp for planen vår var å få store sprut fra bølgene bak på bilde. Men de kom liksom aldri, så dette ble det beste da :-) Haha.. Kan ikke alltid skinne.. Og jeg som prøvde så hardt jeg kunne å få foten opp på bildet nedenfor. Man blir ikke best over natten men synes jeg har vært gjennom mange yogaøkter nå. Hadde fortjent å klare å få foten helt opp.. Noen veldig myke lesere som har noen tips? Jeg kan stå sånn veldig lenge da - det må sies! Men drømmen er å få den rett opp!
Andre ting vi har gjort i dag er å handle... Vi skulle jo bare handle en-to ganger i uken og det har vi klart hittil. Har bare blitt veldig mye - hehe! Etter handling dro vi å tok litt solarium. Vi har blitt enige om å ta det en gang i uken denne måneden også heller trappe ned til en gang hver andre uke. På den måten slipper vi å bli solbrent når sommeren først er her. Men så var det de irriterende lyse flekkene jeg har under puppene.. Sykt irrrrrrrr! Dess brunere jeg blir, dess mer kommer de frem. Men men. En omvendt dalmatiner :-)
Siden svigerfar har bursdag på lørdag, foreslo Audun at vi skulle bake en kake i dag. I dag! To dager før. Jaja. Den holder nok til lørdag men spørs om vi ikke må skjære til en hjerteform slik at vi kan smake litt. Men vi har gjort sunne ting også! Vi har laget deilig juice. Ferskpresset appelsiner. Vet ikke hvor mange appelsiner Audun brukte men appelsinene er veldig effektive nå for de er kjempe saftige! Så løp å kjøp! Har en hel liter med ekte appelsinjuice i kjøleskapet nå og i går laget jeg chili, ingefær og sitronshot! Elsker juicemaskinen vår!
Nå skal vi slappe litt av på sofaen. Den har jeg savnet i dag! Blir litt mye dall her og der og da er det ekstra deilig å slå seg ned på sofaen når det er tid for det! :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Guri
,
Flotte bilder av dere.
martaalise
martaalise,
Berit
,
Jeg har vært på Hove festivalen flere ganger. Utrolig fint der ute. Fin helg til dere 😊
martaalise
martaalise,
Helene
,
Dere er utrolig flinke til å trene❤ Plis send over litt motivasjon 😂
martaalise
martaalise,
takk <3 😃 skal prøve å sende gjennom bloggen!
nouw.com/martaalise