En titt i vårt kjøleskap

I dag har vi gjort klar til mandag og ladet opp til ny uke med mye trening og sunn mat. For at vi skal klare dette er det viktig at kjøleskapet ikke bare har gode alternativer men også er attraktivt! Så i dag har vi vasket kjøleskapet (noe vi gjør to-tre ganger i mnd), handlet inn masse sunt og ordnet skikkelig! Så nå er det egentlig ingen unnskyldning...

Jeg starter alltid med å ta ut alle varene når jeg skal vaske. Jeg tar ut alle hyllene og skuffene, både store og små. De vasker jeg med såpe og vann også går jeg lett over med litt spray og papir til slutt. Til slutt setter jeg inn alle varene igjen og prøver å gjøre det litt fint. Det blir fort rotete, men det pleier å holde seg fint som dette ett par dager og det er så verdt det!

Kjøtt, fisk og bær har vi i frysen men her er bilder av hvordan de andre matvarene våre ser ut i kjøleskapet vårt;

De hyllene helt øverst har vi syltetøy, jalapeños, salsa, peanøttsmør og andre krukker som er med på å gjøre kjøleskapet uryddig.. 

Audun presenterte meg for kyllingfilet og kalkunfilet pålegg og det har jeg spist hver eneste frokost siden! Vi har til og med tatt det med når vi har reist, haha :-) Smoothie lager jeg annen hver dag/hver tredje dag slik at vi alltid har noen kopper i kjøleskapet. Det er så deilig. Denne er med 2 plommer, 200 gr skogsbær, 1 dl appelsinjuice, og en banan. Jeg elsker også kalde epler!

Blåbær, jordbær, 60 egg og masse yoghurter! Dere finner ikke noen som elsker mer yoghurt enn meg! Sitronsaft bruker jeg til teen min som dere vet. Jeg drikker IKKE te uten. Vi er også veldig glad i å spise tunfisk, spesielt i salater og på pizza.
I nederste hylle har vi godt med frukt, blant annet en av mine favoritter; nektarin! Vi har også kjøpt inn kiwi, bananer, moreller og lime. Bak har vi juice, saft uten kalorier, grønn te, vann med agurk og vann med mynte i den store. Den store er så utrolig nyttig for den forsyner vi oss av hver morgen. Så deilig å starte dagen med myntevann. Mynteplanten min lever forsatt forresten :-)

Jeg drikker ikke så mye melk og juice men Audun gjør! Ellers har vi fylt opp grønnsaksskuffen vår med rødløk, tomater, hvitløk, paprika, spinat, salat og gulrøtter. Eneste vi mangler er avokado, men har dere sett hvor jævlig dyrt det er for tiden? 40 kr for 2 stk????

Jaja, nå skal vi på tur på Chanel :-) Hva gjør dere i dag?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

T
,
Går du fortsatt på dietten, eller er den over?
martaalise
martaalise,
Den er over for 3 uker siden. Gikk totalt ned litt over 5 kg. Men nå står jeg på stedet hvil. Tror jeg skal gjøre en innsats i juni også ❤💪 men det er vanskelig når det er så mye is og hvitvin nå i solen 😄 men det var jo mer en livstilsendring enn diett siden du ikke legger på deg når du er ferdig. Jeg spiser nesten det samme 5 dager i uken som det var på menyen også blir helgene litt mer mat. Men så har jeg også trent mer enn man skal i den "dietten", så da går jeg i 0 hver uke omtrent 😄
nouw.com/martaalise
T
,
Aha, skjønner 😊 følger deg på snap og har syntes du er såå flink som klarer å være så streng 😃
marielilleaas
marielilleaas,
Å, har så lyst på en sånn dispenser! 😃 Hvor er den fra?
nouw.com/marielilleaas
martaalise
martaalise,
Den er fra Åhlens og kostet 299 kr. Kjøpte den i fjor sommer. Men både nille og mange av de andre "billig" butikkene har til 199 har jeg sett 😄 og de er helt like!!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Advokado er helt sinnsykt dyrt!! Jeg kjøpte 1 for trengte bare en for å slippe den pakken, men 1 kosta seriøst 28 kr! Og ikke alltid er de fine heller.. Hvor har du kjøpt den store beholderen som du har drikke i?:)
martaalise
martaalise,
Ja det er helt kriminelt... haha 😂😂 at vi finner oss i det!! Skulle gått sånn parade for billig avokado!! Den er fra Åhlens og kostet 299 kr. Kjøpte den i fjor sommer. Men både nille og mange av de andre "billig" butikkene har til 199 har jeg sett 😄 og de er helt like!!
nouw.com/martaalise
Amalie
,
Hvor kjøper du jordbærjuiicen 😁?
martaalise
martaalise,
På Meny kjøpte jeg denne <3
nouw.com/martaalise
irenekeser
irenekeser,
Åh for et fristende kjøleskap! Jeg er så bortskjemt som har vokst opp i en innvandrer grønnsaksbutikk, så for meg er 2 for 40 helt insane når det kommer til avokadoer... Gir normalt 7-14kr for en avokado. Får også vondt i hjertet hvis jeg må gi mer enn 10kr for en agurk, men 20kr er jo vanlig pris i mange butikker.
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
Det er sånn det burde være! Får ta meg en tur ned i butikken som er her i byen. Tror vi har flere faktisk! 😊
nouw.com/martaalise
irenekeser
irenekeser,
Jaa, selv om vanlige butikker har blitt billige og bra på frukt og grønt så er det fortsatt uslåelige priser på mange innvandrer butikker! 😃
nouw.com/irenekeser
Juli
,
Hei Marta. Om jeg ikke husker feil husker jeg fra Insider at det kom frem at Audun hadde smulget litt over 50 kg hasj.. Hva tenker dere om at Politiet her i Norge gjør det samme og slipper unna med det? Er det ikke ganske utrolig at vi skal forskjellbehandle fordi Audun er en enkelt person og de er en stor organisasjon som liksom skal verne og passe på oss mot slike som Audun? Jeg vet etter at jeg har fulgt dere at Audun er harmløs og ikke er den typiske kriminelle som vi andre borgere skal frykte. Men likevel, Politiet skal fremstå som de "gode" og slike som Audun som er dømt som de "onde". Akkurat nå, ser jeg ikke at Politiet er noe annerledes enn Audun og andre som importerer hasj.. Synes veldig om Audun og alt jeg har fått inntrykk av på bloggen ble faktisk bekreftet for noen helger siden når vi traff på noen fra Sørlandet som visste godt hvem Audun var. Både min mor og resten av familien min er veldig streite og kristne men er det en de har fått sansen for er det Audun.

Bare lurte fælt på hvordan dere kan være så glade og lette når politiet slipper unna med AKKURAT det Audun gjorde. Skal Politiet få lov, så skal Audun også få lov! Håper rettssystemet i Norge skjønner dette, ellers skriver jeg en skriftlig klage på facebook og får folk til å dele dette! Skal regelen gjelde for borgere som meg, deg og Audun skal det OGSÅ gjelde for Politiet i Norge!
Ane
,
Slenger meg på Juli over her! Skal Audun i fengsel skal alle andre som har gjort det samme også! Selv om de kan beskytte seg mot en politi-tittel så burde samme regelen gjelde for andre!!!