en tirsdag i desember

Skal si at jeg har fått mange interessante spørsmål. Måtte slette noen dessverre. Typ spørsmål om sex med meg og Audun. Skjønner ikke hvorfor det er interessant? Jeg kan selvfølgelig svare på spørsmål om sex i fengsel, den kan jeg skjønne. Men veldig intime spørsmål utelater jeg, dessverre - for noen! Hehe..

Ellers er jeg veldig fornøyd med at aktiviteten på bloggen har gått opp. Halleluja for det! Setter skikkelig pris på dere <3 Jeg sier det ikke ofte nok, men jeg gjør det :-)

I dag har jeg tatt denne kule jakken ut på tur. Jeg har vært på trening med en venninne også kino med Therese på kvelden. Vi så Solsidan! Jeg elsker jo den serien, så når jeg så at det kom film på kino - så jublet jeg! Jeg eeeeeeeeelsker Solsidan. Det gjorde Audun også. Godt vi har god humor begge to, haha :-) Filmen var veldig gøy og koselig, litt trist og fin <3 Jeg må begynne å se alle episodene på nytt, tror jeg. De er jo så herlige <3

Treningen i dag gikk enda bedre enn i går. Jeg tok flere og lengre intervaller. Jeg blir fort entusiastisk når jeg er veldig motivert og kan tro jeg er bedre trent enn det jeg er, men tror jeg også kommer i bedre form når jeg presser meg litt. Ble 55 min på mølla i dag også + litt utstrekning. Blir nok litt det samme i morgen før styrke på torsdag. Til helgen skal jeg til Oslo så da kan jeg dra med god samvittighet! Vet det blir noen drinker og god mat med jentene <3 Jentenes julebord, here we go!

Om noen skulle lure, så er jakken fra H&M og den kostet 200 kr. De beste 200kr jeg har brukt på lenge, haha. Den er så kul <3 Kanskje ikke verdens beste jakke men den er varm altså. Kan se for meg at den blir råstilig i skibakken. Ahh.. Nå fikk jeg lyst til å stå på ski. Jeg er sliten i kroppen men hodet er supervåken! Derfor jeg blogger så sent.

I morgen skal jeg på quiz i Arendal og spise med noen venninner herfra <3 Prøver å få vært med alle før jeg drar til Bergen om litt over en uke. Arendal kommer til å bli savnet!

legg meg gjerne til på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Kanskje jeg må innom H&M, for den jakka var super kul😃
nouw.com/frulea