En tinderpsyko fra helvete

I dag har jeg lest et utrolig morsomt, men også tragisk innlegg på kvinneguiden. Mange av dere har sikkert fått det med dere men dere som ikke har det, kan lese det HER. Jeg kjenner meg så igjen når jeg tenker tilbake på single-Marta-21 år. Jeg lastet også ned tinder i håp om å oppleve den store kjærlighet. Jeg møtte én person og han var helt psyko. Han var motsatt av det forfatteren av innlegget på kvinneguiden beskriver men jeg ble likevel inspirert og vil fortelle min erfaring med Tinder, for den er ganske morsom - og tragisk!

Min tinder-kjærlighet var ikke en "player", han møtte ikke andre jenter og han var kun fokusert på meg. Det han derimot var, var sønnen av fanden som prøvde å ødelegge livet mitt steg for steg. Nå vi var ute på byen ble han sjalu når jeg snakket med kompisen hans (som forresten var homo), han skulle yppe med ukjente (selv om han kun var en vanlig gutt på 90 kg), og han skulle drite ut andre for å høyne seg selv. At jeg ikke så dette med en gang... Han var også verdens smarteste, veldig veltalende og oppmerksomhetssyk. Han hadde utseende, en flott jobb og en stil som sa at han var en veldig ordentlig gutt.

Vi holdt på høsten 2013 og herregud som han gjorde livet mitt miseraaaaaable. Han ba meg om å slette Tinder (veldig aggressivt) etter en time på første date - så jeg burde forstått hvor kontrollerende og psyko han var.. Jeg husker en fredag vi satt å så på Senkveld og vi fikk se John Carew i baroverkropp. Jeg kommenterte noe ala; "Shitt han hadde mange tattoveringer". Wow - hvorfor gjorde jeg det? Det var mitt livs største tabbe, for i neste øyeblikk stod han oppå sofaen og skrek til meg om at jeg ville pule Carew, gikk ut og inn av balkongen som en illsint ilder for å så storme ut og dra mot busstoppet. Da skulle han hjem. Og dumme meg bare satt der som en tulling og sa at jeg ikke mente noe annet enn at han bokstavelig talt hadde mange tatoveringer og at jeg ikke synes noe spesielt om Carew. Etter 10 tlf samtaler og meldinger frem og tilbake kom han grinende tilbake, også måtte jeg "tilgi" han. Dette er ett av tusen eksempler jeg har om denne fyren. Vi kunne gå å ha det hyggelig en kveld med venner av han også plutselig bare stormet han ut når han ikke fikk nok oppmerksomhet eller vi snakket om temaer der han ikke kunne bidra like mye som en ekspert.
Denne fyren tok jeg med hjem til mamma i Bergen og de julen 2013 - og det er ingenting jeg angrer mer på. Jeg skjemmes når jeg tenker tilbake på den julen hvor min familie ble utsatt for den psykoen der. Han fikk ikke nok oppmerksomhet siden vi var 13 stykker rundt bordet, han ble sjalu for jeg snakket med en "fetter" av meg og lagde scener uten like. Plutselig kunne han storme opp på gjesterommet der vi sov fordi han ikke fikk viljen sin i ett brettspill. Ja, han var jævlig rar og ble veldig fort varm i trøya. Det hele endte med at han ikke kunne gi slipp på meg. Han baksnakket meg foran venner av meg, han sendte meg ekle meldinger for å så sende fine meldinger og ba om unnskyldning. Ene dagen ville han møte meg for å så skuffe meg når jeg stod med klar middag. Han fikk meg ut midt på natten for å møte han når han var ute på byen for å så stikke av når jeg ble sur på han fordi han yppet med ukjente guttegjenger. Han hadde et problem med alle! Til slutt klikket det for meg og jeg sendte tidenes mail til han. Dette var i februar 2014! Ja han var en jævlig sleip ål å få ut av systemet. Men jeg er så takknemlig for at jeg forsatt hadde denne under "sendt" slik at jeg kan dele den med dere! Kos dere masse med mailen min - slutten er den beste ;-)
"Hei ******.

Er bare så lei. Lei av at du tar det helt ut og får disse utbruddene, Som en bortskjemt og oppmerksomhetsyk drittunge som kun ser seg selv. Føler at jeg er i bursdagsbesøk der den store sterke gutten krever å få være "centro de atención" hele tiden. Alle skal se på ham, alle skal høre på ham og fremfor alt skal alles blikk være på ham. Når han ikke får det slik, tramper han ut og river ned ting rundt ham. Han furter selvsagt helt hjem og drar ikke tilbake når han forstår at han har gått for langt. Det er han for stolt til. For å milde de han ødelagte for er han veldig ydmyk i en liten stund etterpå; akkurat nok til at de "vanlige" barna synes synd på ham og lar han igjen få være sjef - for han er jo såååå elskelig og passer på å si veldig mye pent når han vet at de kanskje ikke vil leke med ham igjen.

Er bare så lei meg. Lei meg for alt det fine som vi ikke kan oppleve sammen fordi alt blir ødelagt og fordi jeg ikke orker flere nederlag med deg. Lei meg for at du ikke kan være den voksne, stødige mannen du så gjerne vil fremstå som. Du viser deg som en drittsekk gang på gang, og for selv den mest enfoldige er det så altfor åpenlyst at du må ha alle lysene på deg hele tiden. Hvis ikke svarer du med scener som i går der du lar to av dine nærmeste venner sitte slukøyde og skamfulle igjen. Bare fordi vi hadde funnet tonen og hadde det kjekt. Bare fordi du ikke evner å ta del og se din egen rolle og spille med. Du fikk meg ut midt i natten, jeg gjorde som du ønsket når du ville spise - men det er aldri nok - du må alltid dra det lenger. Se hvor langt folk er villig til å tolerere din syke oppførsel. Du ødelegger stadig, og ting kan faktisk ikke leves på nytt for å få vekk den bitre, sure smaken du etterlater hos meg. Selv ikke når du legger deg flat og sier alt det fine, oppleves-nå-som-tomt-og-falskt-snakket.

Du holder bare ikke mål. Du er en jævla bøllete gategutt som vil fremstå sterkest og best, og som skjuler seg bak det fine og er verdensmester i alt. Det du ikke forstår er at når du er ute med meg og begynner å yppe med andre, så utsetter du ikke bare deg selv for fare, men også meg. I går var du heldig som traff på to ordentlige karer som fant seg i at du kalte dem "navsøkere", rett og slett samfunnets tapere, uten å vite noen ting om dem. Heldigvis skjønte begge to, "at han her som klikker uten grunn, bare har et sinneproblem og vil slåss". Men en dag ******, møter du en eller flere likesinnede og da vil ikke jeg stå ved siden av deg og bli utsatt for kanskje ran, voldtekt eller slag mens du skal få vise deg frem og ta i bruk "bokseskillsa" dine. Jeg har kjørt deg gjennom silen, og sikkert ikke bare jeg som har funnet ut; at essensen av deg kom ut for tynn.

Trodde gutter hadde behandlet meg dårlig og urettferdig helt til jeg traff deg. Forstår først nå hva betydning av en stakkarslig drittsekk er. Du kommer aldri til å føle noe varende kjærlighetslykke. Avstanden mellom dine ekte følelser og "Jeg elsker deg" er for stor. Hører jeg noe stygt om meg igjen eller i det hele tatt blir koblet opp til deg og din verden så skal du ikke glemme at jeg kjenner både deg og den funksjonshemmede kuken din.

Dra til helvete ******.

Del gjerne videre om du eller en stakkars venninne blir utsatt for det samme!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Mirabel,
Hallo alle sammen, Mirabel fra Canada Kjæresten min og jeg var glade så vidt jeg kunne fortelle, og jeg trodde aldri at vi skulle gå i stykker. Da fetteren hans døde i en tragisk bilulykke dro han tilbake til Storbritannia i en uke for å være sammen med familien , Jeg kunne ikke gå fordi jeg var i midten av å underholde kunder fra byen for arbeid. Han så ikke ut til å være opprørt over at jeg ikke kunne gå, så jeg lot ham være. Det neste jeg vet, han koblet på nytt med en gammel venn fra videregående som han hadde knust på for mange år siden, og de begynte å ha en affære! Jeg hadde ingen anelse om hva som skjedde før en måned etter at han kom tilbake fra Storbritannia. Han fortsatte å se både henne og jeg, til jeg fikk ham til å sende en tekst til henne en natt, jeg konfronterte ham og han fortalte meg sannheten om hva som skjedde, vi brøt opp og gikk våre egne veier. Ingen av oss kjempet for forholdet vårt, jeg var sint og bestemte meg for ikke å være opprørt over det og bare fortsette å bevege seg. Så etter en måned med ikke å snakke med ham ble jeg trist, jeg ville at han skulle fortelle meg at han ønsket å være sammen med meg og ikke henne, kontaktet jeg dr. Otumba for en kjærlighetsformulering, og han hjalp meg helt! han var i stand til å få ham til å savne meg dit han ønsket å komme sammen igjen. Han hadde mange angrer og følte seg dårlig for ikke å kjempe for å beholde meg og for juks generelt. Han verdsetter forholdet vårt så mye mer nå, og vi er sammen nå! Du kan også få kjæresten din tilbake ved hjelp av Dr. Otumba ta kontakt med ham til i dag for åndelig hjelp

E-post: (Dr.otumbaspiritual@gmail.com)

WhatsApp: +14243266872
nouw.com/martaalise/en-tinderpsyko-fra-hel
Tucker Conrad
,

A GREAT SPELL CASTER (DR. EMU) THAT HELP ME BRING BACK MY EX GIRLFRIEND.

Am so happy to testify about a great spell caster that helped me when all hope was lost for me to unite with my ex-girlfriend that I love so much. I had a girlfriend that love me so much but something terrible happen to our relationship one afternoon when her friend that was always trying to get to me was trying to force me to make love to her just because she was been jealous of her friend that i was dating and on the scene my girlfriend just walk in and she thought we had something special doing together, i tried to explain things to her that her friend always do this whenever she is not with me and i always refuse her but i never told her because i did not want the both of them to be enemies to each other but she never believed me. She broke up with me and I tried times without numbers to make her believe me but she never believed me until one day i heard about the DR. EMU and I emailed him and he replied to me so kindly and helped me get back my lovely relationship that was already gone for two months.
Email him at:
Call or Whats-app him: +2347012841542