en supersunn to-retters

Så dere innlegget jeg la ut isted? Det var egentlig dette, men fikk ikke til å skrive noe, så jeg tastet inn en test, og da gikk det. Heldigvis i orden nå! Fikk snap "hva har skjedd?", "noe galt?" - haha! Så søte! Nei, ingenting galt annet enn at jeg ikke fikk lagt inn bildene mine. Boring! Men her kommer innlegget endelig!

I dag har jeg hatt en skikkelig fin dag! Startet jo ganske sent, også tenkte jeg at jeg kom til å slappe av og nyte kvelden på sofaen - men ble helt motsatt! Ble en veldig aktiv og gøy dag/kveld på Moysand! Venninnen min hentet meg i 5-tiden også dro vi utover. Mariel satte kurs hjemover, så hun fikk ikke blitt med... På Moysand så vi show, spiste grillmat og spilte volleyball! Det var så gøy! Vi begynner å bli skikkelig god altså!

mugge her, vinstativ her (annonselinker)

Er ikke denne muggen fin? Den er så stor og flott! Elsker å ta på den pga mønsteret. Men nå tenkte jeg å dele oppskrift med dere! Søndag og onsdag = oppskrift! Forrige onsdag hadde jeg besøk av svigermor og svigerinne og da serverte jeg dem tacosalat med en vri + jordbærslush med mynte! Supergodt og sunt! Håper dere vil prøve! :-) En skikkelig sunn to-retters som passer perfekt til en varm sommerdag.

taco salat - slik gjør du;

Skjær opp isbergsalat, hjertesalat og ruccula. Stek kyllingkjøttdeig og krydre godt med salt, pepper, karri, chili, spisskummen og paprika. Skjær opp cherrytomater og agurk. Hell oppi en boks ananas og en boks mais. Mix godt før du skjærer et granateple i to og klemmer saften over salaten. Det blir en sykt god smak på salaten! Jeg laget også en dressing med 1/2 boks creme fraiche, 2 ts hvitløkssalt og litt mynteblader.

jordbærslush - slik gjør du;

Hell 1/2 pose med frosne jordbær i en blender sammen med saften av en sitron og 2 beger med fersken yoghurt. Jeg bruker dobbel 0% sine - for de er sykt gode og er fri for sukker. Mix godt og hell blandingen i en matboks. Skjær opp litt mynteblader og ferske jordbær og strø godt utover. Jeg brukte en hel kurv. Sett i fryseren over natten og skrap utav litt og litt. Da får du en deilig slush-konsistens! Mynt med litt jordbær eller mynteblader :-) Blir så godt og fint!

Nå skal jeg legge bort bloggen og kose meg med litt Friends. Har ikke sett på det på leeenge! I morgen tidlig skal jeg opp å trene tidlig også videre på Moysand, men innen den tid skal jeg selvfølgelig stikke innom å si hei her :-) Hva er deres planer? Håper solen skinner på dere i morgen!

___________________________________________________________

Følg meg gjerne på snapchat; martalise(innlegget inneholder annonselinker)

Marta Alise

Liker

Kommentarer