en stor nyhet

Min mann, Audun! I dag har jeg vært på besøk i Arendal fengsel hos Audun. Jeg kom kvart på syv og fikk sitte litt over en time. Det var så deilig. Jeg var litt spent før jeg gikk inn mellom jernportene, det var jeg sist gang også - men det er vel kanskje fordi det er så sjeldent og fordi jeg gleder meg sånn! Gleder meg virkelig over hvert besøk! Kunne bare ønske det var en dag til slik at jeg ikke må vente heeeelt til neste onsdag. Men men.

Audun har det bra! Han lever, men kjeder seg mye. Heldigvis har han funnet lykken og tidsfordriv i å skrive. Hva tenker dere om å skrive en blogg fra fengsel? Hehe.. Nå kan jeg tenke meg at mange smiler. Det er jo det dere har ønsket dere! Audun har ikke tilgang på pc eller nett, så alt blir skrevet på ark også må det sendes til meg per post før jeg skriver det over på pc og poster det :-) Så det blir jeg som driver den, om det blir noe av. Hva tenker dere? Jeg sitter nå med 50 sider med blogginnlegg som Audun har skrevet allerede.. Og jeg må si jeg er imponert! Fy søren så flink han er. Håper jeg får delt det med dere! Han er i hvertfall veldig gira - og jeg med!

Nå sitter jeg å ser på Entourage mens jeg blogger litt. Har aldri sett den serien, føler alle har sett den? I går så jeg ferdig en helt forskrudd serie som jeg skal tipse dere om i morgen :-) Nå har jeg akkurat spist middag - en kotelett med en stor salat! Super digg! Fylte kjøleskapet mitt isted. Hadde bare egg, vin og en boks mais! Lever "singellivet" - i hvertfall kjøleskapet mitt! Haha. Men nå er det stappet med masse sunn mat! Det er så lett å være sunn nå som det er sommer :-)

__________________________________________________________

Følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

T
,
Trodde aldri denne dagen skulle komme! Skal selvfølgelig følge Auduns blogg. Han er kanon flink til å skrive og jeg er blitt så glad i dere begge! Måtte trykke meg inn med en gang jeg så linken på Facebook, var redd det kun var "clickbait" slik som alle andre bloggere holder på men du er noe for deg selv! Du skriver alltid innlegg som passer til overskriftene og ofte gir du mer enn du sier i headlineren. Derfor er jeg fast leser ;;;; XoXo
martaalise
martaalise,
ILU! <3 takk for at du ser meg slik!!
nouw.com/martaalise
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Følger gjerne bloggen hans😊 Er fast følger av deg og når det kommer opp at bloggen din er opptatert er eg sjapp me å trykke meg inn😊
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
:D åhh du er såååå søt! 😃 Setter veldig pris på deg C! <3
nouw.com/martaalise
Wenche
,
Å jaaaa!!! Den skal selvfølgelig følges!!:) dere er helt fantastiske begge to!:) Elsker dere og gleder meg til å lese:) Hilse Audun masse!:)
martaalise
martaalise,
:D Så gøy at du vil følge! Stor klem!
nouw.com/martaalise
Celine
,
Det hadde vært så artig! Jeg er bare veldig nysgjerrig på hva du liksom kan dele fra fengselet? Eller hva han kan skrive da, det er vel regler om det?:-)
martaalise
martaalise,
Tror de var litt skeptisk, for de leser jo gjennom alt. Men her i Norge kan man ikke nekte noen å blogge 😊 Heldigvis! Blir jo jeg som legger ut alt, men alt må leses først av fengslet.
nouw.com/martaalise
Tina
,
Hei! jeg er bare nysgjerrig, får Audun bytte på hvem som får komme på besøk? 😊 eller bruker han alle besøkene på deg? stor klem 😊
martaalise
martaalise,
Hei Tina! Det er vi som besøker som bestiller besøk, men kun oss som er godkjent av politi og fengslet. Ingen kan bare ringe inn å bestille time uten at de er godkjent. Audun kan også nekte tror jeg. Tror han kan ha inntil 3-4 personer samtidig? Om det er noe regel på det er jeg usikker på, men det er det de har sagt i pårørende gruppe. Han bruker nok de fleste besøkene på meg, men familien hans kan også være med samtidig. Neste uke skal svigers være med feks 😊 Stor klem tilbake <3
nouw.com/martaalise
FruLea
FruLea,
Hadde vært kjempe gøy å følge bloggen hans 😊
nouw.com/frulea
Linda
,
Yeah! 😃
martaalise
martaalise,
Turid
,
Kjempeflott hvis Audun skriver blogg via deg. Mange vil nok følge.
martaalise
martaalise,
:D Det tror jeg og :O
nouw.com/martaalise