En søt latterkule

I hele dag har jeg organisert tingene våre litt bedre. Vi har alle tingene våre her hjemme hos svigers i garasjen og den ser helt bomba ut, haha. Men nå er det litt bedre. Viste dere for ett par uker siden minneboken min men nå fant jeg frem ett par album fra jeg var liten og det er så morsomt å se tilbake på. Man ser veldig godt at det er meg og jeg ligner veldig på meg selv - både på godt og vondt!

1. Første skoledag i Spania. Her var jeg tre år sammen med mamma. Vi gikk med uniform hver dag. 2. På Bryggen i Bergen med en utstoppet Bjørn. Haha

Når vi bodde i Spania gikk jeg rundt i bare bikini underdel hele dagen. Vi var så heldige som hadde basseng rett utenfor og der levde jeg fra tidlig til sent.1. Dette må være fra karneval og jeg er sikker på at det er mamma som har malt meg. 2. Dette bilde er fra en jul hvor mamma lagde lik kjole og jakke til meg og Mariela. Hun er så kreativ og flink.På skolen i Spania hadde de løpekonkurranse for alle mammaer. Mammaen min var nyoperert i knærne men løp likevel for å ikke skuffe meg. Får vondt av å tenke på det men det var veldig fint gjort. Banen var ikke kort heller...

Koselig bilde av meg og pappa. Herregud så brun jeg var <>

Dette bildet er tatt i Argentina og mamma hadde sydd Esmeralda kostyme til meg. Var veldig greit med å ha en mamma som var så flink å sy. Hun kunne sy akkurat det jeg ønsket meg og om jeg ville være Disney prinsesse så fikk jeg være det.1. Albumet mitt som jeg lagret alle bildene mine i. 2. Utkledning med pappa og lille søstrene mine. Vet ikke om vi hadde hatteparty eller hva det var. Morsomt bilde i hvertfall :-)

Her er jeg og mamma i barnehagen i Spania. Det jeg har på meg er mallorkinsk folkedrakt. Ikke noe fin men litt søtere på små barn.

Mens alle her i Norge dro på fjellet for å stå på ski dro vi på stranden annen hver dag. Her er jeg sammen med en barndomsvenninne i Palma. Hun het Laura og var halvt tysk. Husker ikke hun så godt men husker hun alltid ba meg om å velge mellom henne og en annen bestevenninne jeg hadde i klassen, haha :-)

Aner ikke hvor gammel jeg var men her hadde vi flyttet til Ålesund og se hva jeg har rundt halsen!! Styggeste moten ever!!

Garasjeparty i Ålesund. Vet ikke hvor gammel jeg ble men det var på barneskolen. Jeg gikk på Åse skole og her var både gutter og jenter invitert. Mamma var den beste bursdagsplanleggeren! Husker vi hadde flere konkurranser og jeg var sur fordi jeg ikke vant premien. Da måtte mamma forklare meg at de andre barna måtte også få gave, haha..

Marta Alise

Liker

Kommentarer