en sommernatt i Kilsund

Hei dere! Nå sitter jeg og blogger i bikinien, jeg har vasket siden klokken halv 10 og det er SÅ varmt ute! Isted fikk jeg svette i øynene! Så raskt vasket jeg. Jobber litt mot klokken for jentene kommer i 3-4 tiden! Og jeg nekter at det er noe hybelkaniner og støv noen plasser i leiligheten. Nå vil jeg ha det plettfritt! Tror jeg har blitt litt gal av all denne ryddingen. Hehe..

I går var jeg i Kilsund, ikke Tvedestrand. Bommet litt, :-)! Vi var på Standup og hadde en skikkelig fin kveld. Møtte noen lesere, tok bilder og drakk 4 cider! På vei hjem så vi ett rådyr! Omg! Det er ikke noe jeg har blitt vant til enda og synes det er like gøy hver gang.. Stod også å vannet blomstene til svigers klokken halv to om natten.. Haha! Sånn går det når man utsetter det! Skulle gjort det på vei bort når det var lyst, men vi tok frem lommelykten på mobilen også stod jeg der å vanna de :-)

jeg har på meg;

Babes i Kilsund....

Det er så gøy når dere som leser bloggen kommer bort å sier hei! Jeg elsker det! Det er så rart for meg å forholde meg til ett tall hver dag. 2000 innpå i dag, 3500 innpå i morgen, men så er det bare ett tall i hodet mitt. Men når jeg faktisk treffer dere, eller hører at dere leser bloggen min, så får jeg et ansikt på dere og tenker "shitt, det er jo faktisk mennesker innpå her". Haha :-) Litt rart og kanskje ikke så bra forklart, men håper dere skjønner hva jeg mener. Setter i hvertfall pris på det! Jeg er jo bare en vanlig jente, så det er IKKE skummelt å komme bort :-) Im not the queen.. ....Yet ;-)

___________________________________________________________

Nå skal jeg ta bilder til ett nytt innlegg, redigere også ut i solen. Rekker en del før jentene kommer. Tror de har dratt fra Oslo akkurat NU! :-) Hva skal dere i helgen?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Skal ut på morsomheter, me litt godt i glasset😊 Så akkurat nå har eg begynt og gjøre meg klar for kvelden, me ansiks maske må til😊
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
VI også! Blir sikkert kjempe gøy! Kos deg <3
nouw.com/martaalise
Jeanette
,
Slapper av uanstendig avkledd ( men ute av syne) på verandaen med verdeNS spennende bok 😊 takk for at du svarer på spm, til og med hva "vaskesangen# het. Her har du en fast tilhenger 😊
martaalise
martaalise,
Så deilig! kos deg <3 😃 Takk for at du følger Jeanette!
nouw.com/martaalise
Oioi
,
Hei 😊 så du skulle til Spania i sommer:) vi skal på tur i nærheten av Malaga nå i juli, gleder meg! Ha en riktig fil tur!
martaalise
martaalise,
Hei 😃 Så gøy! Kos dere i Malaga <3
nouw.com/martaalise