en sommerdag i Risør

Da har Mariel sett to fine sørlandsbyer mens hun har vært her. Neste gang tar vi Kristiansand og Tvedestrand ;-) Haha! Er jo så mange perler å vise frem. Dessuten ser man mye mer når man går med noen som aldri har vært her! Turister :-) Jeg er jo ikke såååå kjent her nede heller. Men føler meg både trygg på Arendal og Risør nå! Det er jo der jeg har vært mest og de byene jeg trives best i også.

Vi startet lørdagen vår med trening 0900 og det var ikke lett kjente jeg! Trening tidlig 6 dager på rad... Hadde egentlig tenkt å ta fri i går mtp ankelen min, men er glad jeg dro! Vi hadde noen gode økter i helvettesbakken i sentrum.. Fjoooo, som jeg svettet! Etterpå dro vi hjem, spiste frokost og slappet litt av før vi stelte oss og dro til Risør. Før vi dro fra Arendal, så dro vi også oppom høyden for å se Audun. Passet godt for de hadde lufting akkurat da. Var deilig å se han! Han spilte volleyball i bar overkropp, mmm! Så fin og brun! Fikk ropt at vi skulle til Risør også stakk vi videre. Kjente at den dårlige samvittigheten slapp litt taket når han så meg og ble så glad. I morgen skal han ringe meg heldigvis, så da får jeg snakket litt med han. Og på onsdag er det besøk igjen! Woho!

Risør er så nydelig! Vi var på Villvin market, stakk innom svigers også spiste vi lunch på bryggen. En saftig og deilig bøøørger! Når vi var ferdig stakk vi hjemover til Arendal igjen. Klarte å smette inn en liten siesta også dro vi på byen. Var ute en god stund, men jeg kjenner at det ikke er helt det samme uten Audun.. Er så rart å være ute uten han, og jeg klarer ikke å kose meg 100 % uansett. Var også rart å være i Auduns by, uten han. Det var faktisk første gang i Risør uten Audun.. Men men.. Jeg er glad jeg ikke satt hjemme og at jeg prøver å gjøre det beste ut av det.

Risør, i love you!

I dag har vi startet dagen ganske sent. Tenkte at vi kunne dra å sole oss, men det er sååå mye vind. Mariel skal hjemover og kan ikke dra alt for sent. Så spørs hvordan dagen blir. Søndag er heldigvis en skikkelig kosedag hvor man kan gjøre hva man vil uten å få dårlig samvittighet, så kan hende jeg tar på The Good Wife og ser noen episoder i kveld! <3

Jeg må i hvertfall blogge litt, for jeg har gjort minimalt denne helgen...

________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker