En solfylt søndag

Hei alle sammen! Allerede klokken seks i dag tidlig så jeg at dette kom til å bli en fin dag. Jeg stod ikke opp, bare våknet! Må bare fortelle dere noe litt rart: Jeg hadde en helt syk drøm om at jeg tok en heis over et vann midt på natten også falt den ned og jeg var bundet med flere vesker rundt halsen. Klarte ikke å svømme til overflaten. Var helt jævlig å være bundet. Og når jeg da går å legger meg igjen så forsetter jeg på samme drøm.. Har noen av dere opplevd dette? Sykt rart og litt skummelt. Det skjer faktisk ganske ofte. Jeg drømmer - våknepause - også drømmer jeg videre. Av og til kan jeg styre drømmen slik jeg vil også..

Ellers har vi vært på en lang tur i dag. Vi var innom stranden nedenfor oss. Satt her å spiste litt grapefrukt og koste oss. Så nydelig! Når det blir litt varmere skal vi hive oss uti. Vi har enda ikke badet i sjøen i Norge i år. I fjor badet vi allerede i mars. Men da skulle vi tøffe oss litt siden vi akkurat hadde truffet hverandre.

Eller en time på stranden gikk vi opp og hoppet litt i trapper. Merker jeg nesten er i dårligere form nå når jeg går på diett. Jeg orker liksom ikke like mye som for noen uker siden. Prøver å presse meg men er litt svakere på en måte.. Burde kanskje presse inn en ekstra trening. De gåturene er jo ikke akkurat så tunge... Per dags dato har jeg tre gåturer i uken + en hard økt med trapper. Skal prøve å bytte ut en gåtur med trappeintervaller. Det er sykt hardt men veldig effektivt. Vi holder på i 20 minutter men da er det nonstop og vi svetter som bare det. Helt jævlig. Men samtidig så tenker jeg at det har litt med matinntaket å gjøre - at jeg føler meg svakere når jeg presser meg selv!

Nå er vi svette og ekle! Har akkurat kjørt i oss tunfisksalat og nå skal vi ut i solen igjen ♥ I love it! Ville bare innom å si hei og ønske dere en fin, sporty og solfylt søndag!

I kveld skal jeg ha en liten giveaway på bloggen! Håper dere vil være med!

Marta Alise

Liker

Kommentarer