En skikkelig berg og dal bane uke

Denne uken har vært skikkelig opp og ned. Først opptur og glede når Audun kom helskinnet hjem til meg, men så en stor nedtur når vi startet rettsaken på onsdag. Også opp igjen når vi dro hjem til Arendal og var med foreldrene til Audun også nedtur igjen nå som vi må inn igjen for en ny uke med rettsak.... Her er ukens punkt for punkt;

Ukens opptur: Å være med Mariela og Chanel, trening ute i fint vær, gode dager med diett, å sove på hotell, å se venninnene mine igjen, å spise på restaurant, hotellfrokostene, å komme hjem til Arendal, å lage mat til Audun igjen.

Ukens nedtur: Rettsaken selvfølgelig...

Ukens kommentar: Jeg fikk en utrolig fin kommentar her om dagen fra en leser som heter Ane... Så sykt snilt å ta seg tid til å sende meg en kommentar.. Jeg ble så glad! Takk for at du er du, Ane! Kult at noen i Brasil leser bloggen! Her er kommentaren:"Jeg begynte å følge bloggen din for en stund siden, men historien deres og måten du skriver på interesserte meg sånn at jeg leste meg langt tilbake gjennom arkivet ditt, spesielt Auduns historie. Det var ikke før jeg kom til innlegget som Audun skrev til deg om hvordan det skulle bli å forlate deg at det virkelig slo meg hvor tøft dette må være for dere. Selv er jeg på utveksling i Brasil, og merker hvor tøft bare 11 måneder er... Du har latt oss blitt kjent med deg og Audun, og jeg kan ikke annet enn å heie på dere som bare det, og jeg håper virkelig at det ordner seg for dere! Bloggen din er er friskt pust, og så mye mer realistisk enn hva du vanligvis får servert, at du kan ikke annet enn å elske den. Spesielt at det varierer så mye, alt fra (alt for) fristende oppskrifter til innside info fra fengselssystemet. Så tusen takk Marta, du er virkelig herlig!"

Ukens hendelse: At Audun kom hjem fra Irak like hel som da han dro! Jeg har ikke vært så redd på lenge som da han var der nede...

Ukens sang: Denne har jeg hatt på hjernen denne uken....

Ukens person: Mariela og Chanel (ja, hun er egentlig en hund)! Har kost meg så mye med Mariela denne uken. Helt fra hun kom til Arendal på fredag til vi dro inn til Oslo og var der to dager. Fikk dere med dere på snapchat at hun ble bæsjet på av en fugl når vi gikk tur i parken? HAHA! Snakk om uflaks. Om dere vil se klippet kan dere se det HER.

Ukens kjøp: Ingenting denne uken! Ble en del forrige uke når jeg var deppa men denne uken har jeg vært flink å holdt fingrene av fatet :-)

En annen ting som jeg gjerne vil vise dere, (om dere ikke har sett det) er denne reklamevideoen jeg har laget for ProWhitening. Det er min første ordentlige reklame-video og jeg setter veldig pris på om dere vil se den og gi meg tilbakemelding om dere gidder :-) Selve innlegget med rabattkode ligger HER.

Nå har det gått 2 uker siden vi startet på 17 dagers! Det betyr at jeg legger ut ukesmeny i kveld slik at dere kan handle inn i morgen! Dere er så flinke!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Anette
,
Lykke til videre med rettssaken "deres". Jeg har allerede fått pakken fra Pro Withning, det gikk fort. Bestilte sist uke. Ønsker deg en fin søndag
martaalise
martaalise,
<3 Takk! Så kjekt!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Det er lov å være lei seg, men er veldig glad du har hatt oppturer forgie uke❤️ Har sett videoen men har desverre ikke råd til å kjøpe😞 Masse lykke til denne uken💕🙏🏼
martaalise
martaalise,
<3 takk søta!!
nouw.com/martaalise